279953833_5445422998825551_1015623120204936086_n(1)

Дъщерята на Цако Дачев ще ръководи детска театрална школа в Бургас

 

Елисавета Дачева, дъщеря на известния бургаски актьор Цако Дачев и оперната певица Лилия Дачева, прие поканата на центъра за млади таланти в града да бъде ръководител на детскатa школа по актьорско майсторство.

Деца и младежи от 10 до 19 годишна възраст могат да се запишат на кастинг за участие в школата, който ще се проведе на 01.10.2022 г. (събота) от 13:00 ч. в Актовата зала на Център за млади таланти.

Елисавета Дачева завършва актьорско майсторство в Лондон – BTEC in Performing Arts (Acting) (QCF) at Ealing, Hammersmith &West London College 2015 г., бакалавър е по Bachelor of Arts (BA) in Drama, Applied Theatre and Education at University of London- The Royal Central School of Speech and Drama.

През 2019 г. записва магистратура и се дипломира с отличие като Master of Arts (MA) in Actor Training and Coaching at University of London The Royal Central School of Speech and Drama, откъдето са стартирали кариерата си много известни актьори, носители на оскар.

В Лондон тя създава и детска театрална работилница, където е режисьор, преподавател и театрален педагог. Ели започва да обучава деца и да им посвещава тайната на театъра и сцената. За да въвлече и тийнейджърите в това велико изкуство, на помощ идват курсовете, които е изкарала по Нервно-лингвистично програмиране (НЛП).

„Аз обичам живия разговор, реалния диалог. Не мога да приема комуникации с новите технологии. Затова има между мен и децата толкова силна връзка. Ние говорим на всякакви теми. Учим се на живот, не само какви артисти да бъдат на сцената. А там –на сцената всеки може да научи много ценни и полезни неща за себе си и да развие качества, които да му помагат в много сфери на живота ”, споделя изключителната Елисавета Дачева.

Завърналата се наскоро известна бургазлийка вярва, че всеки човек носи талантът в себе си, а той само трябва да бъде открит, поощрен и да му се даде поле за изява.

За повече информация и записване за кастинга: на тел: 0887201033

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *