IMG_7095 copy

  Астролог: Валентина Радиева-Маренова:

  Прогноза за месец юни 2024 година

  От този наситен от събития май съвсем неусетно настъпи юни – очаквано с мирис на море. Юни застъпва тенденциите от май – все така графика е пълен със срещи, вечерите излизане с приятели, пътувания ежедневни и силен стремеж за достигане и притежаване на още и още материални придобивки. Когато енергията на Близнаци е подчертана на звездното небе, то проявлението тук на земята е именно такова – многообразие.

  Ето ги и главните астрологични събития през месеца:
  – Слънце съвпад Венера  в Близнаци – аспектът засилва чувствителността и емоциите стават водещи през периода. Желание да бъдем забелязани, усета към красивото се засилва, артистичните способности също. Хората на сцена могат да бъдат оценени по достойнство. Сферата на любовта е с повишена активност.

  – Венера влиза в Рак на 17 юни и точно същият ден и Меркурий прави същото. Венера във водния Рак прави чувствата по-дълбоки, хората по-раними и съответно по-плачливи. Не се учудвайте ако започнете да се разплаквате на всеки романтичен филм или поучителен пост в социалните мрежи. Естествено и Меркурий в Рак ще донесе своя отпечатък. Мнителността се увеличава – мисленето добива емоционална окраска, възприемаме информацията през чувствата, което е проблем, защото така губим обективността си. Съвпадът засилва обидчивостта, но и подозрителността към намеренията на хората, около нас.

  – Квадратурата на Нептун към Венера пък още повече засилва тенденциите към тежко изживяване на емоциите. Респективно Нептун аспектира с напрегнатата квадратура и Меркурий- възможни са измами с документи, лъжи, илюзии. Не вярвайте на всичко, което чувате. Аспектът се разпада на 24 юни.

  – Нептун засяга и Слънцето, а това е отново дълбоко преживяван аспект – носи усещане за тъга. Той се задържа също от 17 до 26 юни. Периодът е особено силен за хора на сцена – музиканти , танцьори, актьори.

  – От 1 до 16 юни пък друг е водещият аспект. Чистачът на кармата Сатурн в Риби прави квадратура към Слънцето в Близнаци. На преден план излизат темите с дълга, нормите и стереотипите. Чуждите авторитети няма да се възприемат добре. Проблеми с висшестоящи, бащата, възрастни роднини. Човек се бори сам срещу правилата.

  При хора със заболявания на сърцето и сърдечно-съдовата система периодът е предизвикателен. Бъдете внимателни!
  – Марс прави своя преход в Телец на 9 юни и ще е там до От 9 до 17 юни Марс прави напрегнат аспект с Плутон. Външната активност, импулсивността намаляват, но за сметка на това се усилва вътрешната. Често под формата на пасивна агресия, която може да избие, когато най-малко се очаква. Травматичен период. Бъдете предпазливи по време на път!

  – Новолунието в Близнаци е на 6 юни в 13,46 часа. Добър период за стартиране на обучения и пътувания въпреки, че Сатурн може да даде някои затруднения. Но само полагайки усилия и постоянство, човек ще постигне устойчиви резултати. Сатърн изисква именно това.

  – На 21 юни Слънцето преминава в Рак, а на 22 юни е Пълнолунието по оста Рак-Козирог. Ключова роля при това пълнолуние ще изиграе Нептун, който се явява център на две небесни конфигурации, които астролозите наричат бисекстил и таоквадратура. Проблемите могат да бъдат решени с емпатия, а не с лъжливи обещания, с безкористна любов вместо със самозаблуда. Използвайте висшите енергии на Нептун, а те могат да се проявят като интуиция или като прозрение по време на медитация.

  Но едно е сигурно – трансформациите в света са вече факт и всеки трябва да направи избор как да реализира своята промяна.
  Прекрасно лято!

  valentina-marenova-horoskopiАстролог: Валентина Радиева-Маренова
  Телефон: 0896808697
  Сайт:
  https://astrohoroskopi.com
  Facebook: astrologyconsulthoroskop
  Instagram: radievamarenova

                                                 

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *