655-402-agneta

СТОП НА ДЖЕНДЪРИЗМА В БЪЛГАРИЯ!

 

Призив към Президента на Република България за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност

 

g_chaldykovД-р Георги Чалдъков

       Сега политиците в България и в други страни са в предизборна скандализация за депутати в европейския парламент. Тридесет водещи световни интелектуалци написаха писмо, с което предупреждават, че „над Европа е надвиснала катастрофа за идеите на свободата, организирана от националисти и популисти“. Извън фокуса на вниманието им обаче е глобалния биотероризъм на джендърската идеология.

Миналата година депутати от ГЕРБ поискаха становището на Конституционния съд (КС) за съответствие на Истанбулската конвенция (ИК) с българската Конституция. Така ГЕРБ – Ecce Boyko Borisov, като Пилат Понтийски, си изми ръцете пред Народа, който е против узаконяването на ИК. На 27 юли 2018 г. осем от дванадесетте членове на КС казаха, че ИК не съответства на Конституцията на РБ. Тогава написах „Възхвала на осемте“.

След решението на КС помислих, че политическата и обществена „метеорология“ ще се поуспокои и оцветих картата на България в зелено – няма опасност от.връщането на ИК.

       Оказа се обаче, че така не мислят  проджендърските НПО, еврокомисарите и ПЕС-арите, водени от СДС (Сергей Димитрович Станишев). Някои европейски парламенти приемат употребата на думите „родител-1“ и „родител-2“ вместо класическите и свещени „майка“ и „баща“. Европейски анкети и хомосексуалните брошури се разпространяват в училищата. Националната стратегия за децата дава повече права на социалните служби, отколкото на родителите. Международната организация на труда  прикрива джендърските си мотиви с „Препоръки за заетост и достоен труд за мир и устойчивост“.  Американската психологична асоциация, прикрита от девиза си „Насърчаване на психологията в полза на обществото и подобряване на живота на хората“, пропагандира, че да си мъж е вредно и затова момчетата трябва да се възпитават като момичета. Наши и западни суперлиберални интелектуалци натрапват, че трябва да свикваме да живеем в „късното постмодерно общество“. И не искат да знаят, че сексуалната ориентация на човека се определя от природни  фактори – гените на мама и татко, структура на мозъка и ранно вътреутробно развитие.

Тогава написах „Спрете да бъркате в душата на Бога“ (вестник „168 часа“,

8–14 март 2018). Намесата в биологичната същност на растенията (ГМО, генно модифицирани организми) и на човека (СМО, социално – може и сексуално – модифицирани организми) достига опасни размери. Джендъризмът е биотероризъм, водещ до социална и морална катастрофа – не по-малко вредна от глобалното затопляне и глобалното затлъстяване.

Българските властващи политици и неолибералните интелектуалци имат инверсна йерархия на фундаменталните биологични, морални, национални и християнски ценности. Народът, Светият синод на Българската православна църква и КС на РБ казват НЕ на джендъризма. Институтът за модерна политика предлага законопроект срещу джендър идеологията в училищата. И призова „всички, които са съхранили изконните си ценности и милеят за бъдещето на България, от 26 февруари 2019 г. да изпращат по електронната поща на правната и образователната комисия в Народното събрание  писма с настояване за приемането на този законопроект. Имейл адресите са: kpv1@parliament.bg и kon@parliament.bg (https://www.modernpolitics.org)“.

Генерал Димитър Шивиков императивно призова: „Долу ръцете от българските деца!“ И запита: „До кога ще търпим?“

Сега е ред на Президента да свика Консултативния съвет за национална сигурност. Тема: „Навлизането на джендъризма в България: Рискове и заплахи за националната сигурност – мерки за спирането на джендъризма“.

За да не  стигем до мястото, от което няма връщане – point of no return. Не само пилотите знаят много добре императива на този сигнал.

Ето част от писмото на млада българка, която от 19-20 години живее в Канада: „Това, което Вие казвате, че „джендъризмът е биотероризъм“ е правилно, НО няма как България да направи изключение. Аз като пристигнах в Канада през 1990 г. видях тук за първи път как си ходеха по улиците мъже, преоблечени като жени – с перуки,  с червила, на токчета, и бях стресната и питах другите наши имигранти: „Какво става тук, в Канада?“ – и всички ми се смееха. НО вече не е смешно – за 29-30 години в Канада много лоши неща видях и изпитах. През 1990 г. джендърите имаха свой район (Джарвис стрийт). Но сега в Канада са навсякъде. Имат високо поставени длъжности, политици и подобни и много се подкрепят. Отдавна се утвърдиха. В България едва сега удари вълната. Много хора ще се възмущаваме, НО аз знам, че резултатът ще е като този в Канада. Светът се управлява от суперлиберални общества. Те подкрепят лесбийството, педерастията, бисексуалността! За съжаление българските  политици са безсилни. Те се водят по примера на Западна Европа и САЩ. Джендъризмът и продажността са на мода“.

Това „НО“ много ме притесни. Надявам се, че и Вас ще притесни, Господин Президент, и ще свикате по спешност Консултативния съвет за национална сигурност.

 

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *