Nasstimir Ananiev

Настимир Ананиев: Преизбирането на Румен Радев на първи тур ще е шамар за ортаците от ГЕРБ и ДПС

 

Българите не се чувстват европейци. Нито доходите ни са европейски, нито здравеопазването, нито правосъдието. Вината е на ГЕРБ!

„Като погледнете към парламента и се хващате за главата. Като активно протестиращ над 200 дена мога да кажа, че ние имахме много по-големи очаквания за промяна и не я виждаме. Държанието на всички се разминава с това, което искаме да се случи като цяло. От друга страна действията на служебното правителство са лъч надежда.“, заяви в участие по БНТ Настимир Ананиев.

„Трябва да ударим шамар на ортаците ГЕРБ и ДПС като преизберем Румен Радев на 14 ноември на първи тур“, коментира основателят на партия Волт.

„Докато в парламента се карат, Бойко Борисов си обикаля по села и паланки, инспектира магистрали. Неясно в какво качество ги инспектира? Той постави бомбата с разплащането на пътищата. При бюджет 280 милиона, се оказа, че поръчките са за 2.8 милиарда лева. Хората протестираха с цел да се търси отговорност на Борисов и за оставката на Гешев“, допълни Ананиев.

„ Българите не се чувстват европейци. Нито доходите ни са европейски, нито здравеопазването , нито правосъдието. За това, вино носи ГЕРБ, които управляваха над 10 години. Партия Волт винаги е работила за нов начин на правене на политика – отворена, прозрачна, с повече гражданско участие и в интерес на българските граждани, продължи Настимир Ананиев“

Попитан от водещата за новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, Ананиев заяви: „Първо се надявам да чуя ще има ли такъв проект – досега не съм чул заявка. Ако има такъв проект, той със сигурност ще прекрои това, което се случва в България и съм сигурен, че ще има опашка от желаещи да се включат. Профилът, който виждам в Кирил Петков и Асен Василев е близък до профилът на хората от „Волт“ – млади, амбициозни хора, които действат.“

 

„Готови сме да се явим самостоятелно, вторият вариант е да се явим в коалиция, ако намерим подходящ коалиционен партньор, който да отговори на нашите очаквания, и който подкрепи нашите политики“, завърши Настимир Ананиев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *