bhbhdfbfbf

Литературен клуб-читалня „Малкият принц“ в Бургас отваря врати

Единственият в града безплатен литературен клуб-читалня „Малкият принц“ представя този петък дебютния роман на талантливата млада бургазлийка  Надежда Динева

 

bhbhdfbfbfЛитературен клуб-читалня „Малкият принц“ към центъра за талантливи деца в града отваря врати за новата учебна година с едно завладяващо събитие – младата авторка Надежда Динева ще представи дебютния си роман „Орденът на скорпионите“ на 20.09.2019 г. от 11 ч.

Особено горди сме, че Надя е наш талант, участник в пилотния ни проект – „Езикът на младите българи“ – Именно той даде начало на творческия ми път. Орденът на скорпионите е завладяващ роман, който те кара да се гмурнеш в непознатото и носи много послания. Книгата няма аналог, иновативна е със своя сюжет и преплитане на обективната журналистика с фикцията – споделя Надя.

На фона на централните събития в романа се развива и много красива любовна история, която ни кара да се замислим за истинската свобода, за чистотата на чувствата в нашето съвремие, а в романа думата Любов, стоейки в едно изречение с думата Тероризъм, вече не звучи налудничаво.

Каним всеки ценител на съвременната българска литература на представянето на романа.

Обещаваме ви, че ще бъде толкова завладяващо, че няма да имате търпение да прочетете книгата, а след това дълго ще я помните!

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *