336614078_231097292786226_6230502526273521819_n

Бойко Борисов в Бургас: Ние можем и знаем как, само добруването на хората ни интересува

 

 

Стотици се събраха в залата на Културен дом НХК в Бургас днес, за да се срещнат с Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ пристигна в черноморския град точно на Благовещение. Той беше посрещнат със силни аплодисменти и възгласи „Победа!“.

Заедно с него пред насъбралото се множество застанаха кметът на Бургас Димитър Николов, областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев и водачът на бургаската листа за предстоящите парламентарни избори Жечо Станков. На сцената се качиха също всички кандидати за народни представители от листата на 2 МИР – Бургас.

336625212_547492190585149_966291918127871213_nСред присъстващите бяха още евродепутатът от ЕНП Асим Адемов, кметовете на Царево – Георги Лапчев, Айтос – Васил Едрев, Средец – Иван Жабов, Приморско – Димитър Германов, Сунгурларе – Георги Кенов, председателят на „Движение Гергьовден“ Драгомир Стефанов.

Борисов започна обръщението си към хората в залата с поздрав за светлия християнски празник. След това обаче лидерът на ГЕРБ очерта сложната политическа и икономическа обстановка в страната.

„Хората ме питат защо и ние не лъжем като „Продължаваме промяната“. Асен Василев обеща наземно метро между Казанлък и Стара Загора. Кирил Петков обеща 50 млрд. инвестиции. Ако прибавим и четирите магистрали, трите моста, петте тунела… Ако аз живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест и да питам защо две години не пускат готов път за Слънчев бряг. Най-голямата зала в България също стои така, а сега можеше да се провежда Световното по лека атлетика.“, каза Борисов пред бургазлии.

Лидерът на ГЕРБ коментира и действията на „Продължаваме промяната“ относно самолетите Ф-16.

„Надявам се и американските партньори да се разтревожат, като виждат коментарите на техните отрочета – как Асен Василев, заедно с „Възраждане“, се хвалеше, че е гласувал против американските реактори и против Ф-16. Интересно ми е и ДБ как ще реагира на подобни дружби и изказвания. Много са ми интересни, защото изведнъж замълчаха. И Бойко Василев мълчи вместо да му зададе важни въпроси – защо купуваше газът на 300 лева, защо не правеше конкурси тогава?“, попита Борисов.

Той беше категоричен, че ако ГЕРБ има възможност да управлява, няма да допусне въвеждането на т.нар. „данък свръхпечалба“, който ще натовари българските фирми с допълнителни 33 % върху данък печалба. Борисов подчерта, че до тази мярка се е стигнало заради „безобразията на Асен Василев“, който беше финансов министър.

„Въобще не ви агитирам да гласувате за нас. Ако искате да оцелеем, сами трябва да отидете и да гласувате. Да, аз знам как да изтегля държавата от блатото и да я направя отново водеща на Балканите. Но затова ни трябва голяма разлика пред другите партии, за да имаме морал и право да поправяме строшената държава. За две години се нанесоха огромни и непоправими последици! Всички знаят, че само ние можем и само ние знаем как.“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че е изключително доволен от бургаската листа с кандидати за народни представители, тъй като тя е пълна с хора които са добри в професиите си.

336383520_739888680928093_2555409904607342474_n„Имаме прекрасна листа – млади и стари, знаещи и можещи – много четящи, имаме рибари, лекари… Това, което сме обещавали, пак ще го направим. Само добруването на хората ни интересува.“, завърши Борисов.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *