New Imageооеуеуоеуо

Южният плаж в Слънчев бряг ще се охранява до края на септември

Закриват дискосезона в Слънчев бряг с грандиозно парти

Южният плаж в Слънчев бряг ще се охранява до края на септември

 

       Броени дни остават до финала на музикалния сезон на „Какао бийч”. Дискотеките в култовата зона ще работят още седмица. На 3  септември ще бъде последният грандиозен купон на Южния плаж. Тогава хитовите дискотеки  „Bedroom”, „The One”, „La Cubanita”, „Cacao” ще отворят врати за последно през този сезон.

       Домакините са замислили да изпратят лятото с взривяващо парти, което дълго ще се помни. За най-запалените фенове на дискотечните фиести, диджеите са подготвили горещи хитове, а гостите ще се забавляват наистина като за последно с невероятна шоупрограма.

       За доброто настроение край морето ще се погрижат виртуозни балерини, а в полунощ зрелищна заря ще освети небето над Южния плаж.  „Музикалното лято ще завърши с гореща и грандиозна програма – с най-добрите диджеи и танцьори. За финал на ваканционния дискосезон в тях ще се вихрят мегапартита и цунами от настроение за всички наши гости. По традиция за закриването на сезона ще има интересни изненади“, обещават организаторите.

        Това лято Южния плаж отново събра хиляди наши и чужди туристи за 13 -то издание на най-големия фестивал за електронна музика на Балканитe, Solar Summer.

Южният плаж ще продължи да работи заедно с всички атракциони, дори и след финала на дискосезона. До 30 септември ще бъде осигурена безопасността на плажуващите с постови спасители по цялата ивица.  Дотогава работното време на спасителите остава без промяна – от 8.00 до 18.00 часа без прекъсване.

През следващия месец на разположение ще бъдат  реанимационният пункт с медицинско лице и реаномобилът за спешни случаи,  запазва се флаговата сигнализация и видеонаблюдението. До края на септември ще се ползва и безплатният интернет по целия плаж, ивицата ежедневно ще се почиства с машини и ръчно. На работа всеки ден ще бъдат и охранителите, които бдят за сигурността на плажуващите туристи. За удобство на почиващите ще работи и „Кико Бийч Бар“.

Спасителите по плажа ще са в пълен състав до 10 септември. „Заради очакваната намалена посещаемост през първия есенен месец, ще започнем и постепенно и поетапно редуциране на броя на спасителите. Ивицата обаче ще остане охраняема до края на сезона – тоест спасители ще пазят туристите до края на септември. Морето през този месец е по –спокойно и много подходящо за плаж”, каза управителят на южния плаж Кирил Спасов. Той предупреждава туристите, които ще почиват след края на септември, да бъдат с повишено внимание, тъй като официално плажният сезон ще бъде закрит от 1 октомври.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *