8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_XL

На плаж Слънчев бряг – Централен нямало нарушения

Строителни и изкопни дейности не са

извършвани на плаж Слънчев бряг – Централен

 

Компанията „Вени-М“ ЕООД като концесионерна плаж Слънчев бряг – Централен не е извършвала каквито и да е строителни или изкопни дейности на територията на дюните и въобще на пясъка във връзка с публикации, че се прокарва осветление на ивицата. Заявяваме, че нито наши служители, подизпълнители или наематели са извършвали дейности на пясъка и дюните в района между хотел Бургас и станцията на Министерски съвет в курорта.

Не искаме да прокарваме никакво осветление или пък имаме намерение по какъвто и да е начин да увреждаме защитените дюни. Като концесионер сме изпратили сигнали до районната прокуратура в Несебър, местното РПУ, РИОСВ-Бургас и до Министерството на туризма, с които настояваме органите да извършат пълна проверка по случая. Освен това кой и с каква цел разпространява тези неверни твърдения, които набеждават фирмата в извършване на престъпления.

РИОСВ-Бургас веченаправи проверка на терена. Тя не установи наличие на техника в района на плажа, както и извършване на строителни или изкопни дейности. На мястото са поставени табели с информация за наличие на дюни и забрани за дейности, които увреждат природните образувания в защитената територия.

За времето, през което „Вени-М“ ЕООД е концесионер на плажа Слънчев бряг – Централен, не сме извършвали никакви нарушения, като стриктно се спазват законите и нормативните изисквания. С извършените действия и твърдения за плажа през последните дни се цели увреждането на доброто име на компанията.

 

 

„Вени-М“ ЕООД, концесионер на плаж Слънчев бряг – Централен

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *