CKktE5v

Румен Радев: Бургас е град на свободния дух и свободните хора

Президентът Румен Радев се срещна с бургазлии, придружен от вицепрезидента Илияна Йотова. Снимки Черноморие-бг

Президентът Румен Радев се срещна с бургазлии, придружен от вицепрезидента Илияна Йотова.

Текст и снимка- Черноморие-бг

„За нас е истинско удоволствие да бъдем в слънчев Бургас. Това е град на свободния дух, град на свободните хора. Искаме да Ви благодарим и да Ви кажем, че сме с Вас. Благодарение на Вас преди 5 г. спечелихме изборите. Това бяха години на огромни изпитания, но ние не се огънахме“, това каза президентът и кандидат за втори мандат Румен Радев пред членове и симпатизанти на БСП от Бургас и областта. Той дойде за предизборната си среща в Бургас заедно с вицепрезидента и кандидат за втори мандат Илияна Йотова. Преди пет години Румен Радев беше тук заедно със съпругата си Десислава Радева, която този път не го придружава в неговите предизборни обиколки из страната.

С транспарат с ликовете на Радев и Йотова, опънат на централната улица „Александровска“, до сградатга на Община Бургас членове на Инициативния комитет, който издигна кандидатурите им и кандидати за народни представители от листата на коалиция „БСП за България“ във Втори Многомандатен избирателен райот – Бургас, очакваха появата на двойката.

Румен Радев и Илияна Йотова тръгнаха от площад „Тройката“ придружавани от областния управител на област Бургас Мария Нейкова, от Петър Кънев – водач на листата на „БСП за България“ във Втори МИР – Бургас, от Мая Манолова – съпредседател на „Изправи се! Ние идваме“, от Живко Табаков – водач на листата на „Изправи се! Ние идваме“ във Втори МИР – Бургас, от Константин Бачийски – водач на листата на „Продължаваме промяната“ във Втори МИР – Бургас. Шествието премина по пешеходната улица „Александровска“ и стигна до площад „Атанас Сиреков“, където по стар български обичай посрещнаха кандидат-президентската двойка с хляб и сол.

„Благодаря, че ни подкрепяхте, че бяхте до нас, давахте ни подкрепа, своято крехка ръка и рамо. България има нужда от силен президент, който може да взема смели решения, да отстоява позиции. Над 2 млн. българи ни се довериха през 2016 г. и застанаха до нас. Горди сме с всички Вас, които ни подкрепяхте и ще продължите да ни подкрепяте“, каза Илияна Йотова.

FB_IMG_16343935026946236 (1)„И двата избора са важни.- Трябва ни силна президентска институция, неподвластна на силните на деня да продължи да бъде гласът на българите“, каза още Румен Радев.

Кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова участва в изборите под №6 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  One thought on “Румен Радев: Бургас е град на свободния дух и свободните хора

  1. Георги Чалдъков

   НЕ замърсявайте Града ни, моля!!!

   Reply

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *