DSC03171-copy-1-735x400

НОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА САЙТА „НЕСЕБЪР НЮЗ“

НИКОЙ НЕ Е ПРОРОК В СОБСТВЕНИЯТ СИ ГРАД!

На прага на своята 17-та годишнина, утвърдената интернет-медия „Несебър нюз“ получи поредното си признание-включване в емисиите на сайта BG.News .

logo17Партньорът на много медии „Несебър нюз“,сред които и телевизия БТВ,печели все повече  авторитет сред хиляди читатели,благодарение на обективната ,интересна и балансирана информация от региона,страната и света.

Неслучайно вече имаме запитвания за оферти,свързани с предстоящите Избори за Народно събрание,където с информационното ни сътрудничество   сме помагали за изява на различни политически партии.

По долу публикуваме част от писмото на колегите от новият информоционен сайт BG.News,на които от сърце желаем успех в името на обективната и истинска журналистика:

 

„Здравейте, г-н Косев,

Известяваме Ви според условията за ползване на сайта Ви за включването на две ваши RSS емисии в индекса на BG.News. Обикновено включваме не повече от 500 знака от текста.
Ще ви бъдем признателни, ако използвате featured image за бъдещите публикации. За валидизация тествайте този линк
http://simplepie.org/demo/
Водещите изображения трябва да се появят в началото на статията.
Новините от вашите две емисии ще се синдикират на този адрес
но ще бъдат показвани и в раздела за Бургас
Поздравяваме Ви за хубавия новинарски сайт и Ви желаем успехи в неговото развитие и утвърждаване в региона. Ако имате време и желание, можем да Ви дадем мениджърски права и да управлявате вашия поток от новини.“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Това писмо ни убеждава в правотата на крилатата мисъл,че никой не е пророк в собствения си град.

Независимите медии и изправените журналисти  са недолюбвани от местната и централна власт,които ги лишават от минимална подкрепа.
Независимо от това точно медии като „Несебър нюз“отразяват събитията и фактите реално и безпристрастно и са предпочитани от интелигентната аудитория.
Точно тази читателска подкрепа е по-важна за нас !
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *