поп4

Коледарчета поздравиха съветници и общинари в Несебър

                                     

       Малки коледарчета от ДГ „Моряче“ приветстваха общинските съветници и общинари в в зала „Мелсас“ преди началото на последната за 2018 г. заседание на Общинския съвет – Несебър.Децата изпълниха коледни песни, а след това  председателят на Общинския съвет Румен Кулев връчи на малчуганите дарове – пакети с лакомства и питки.Дарове имаше и от името на ръководството на Община Несебър.

1-057 copy1 В присъствието на кмета Николай Димитров на последното заседание бяха гласувани 22 точки, а впоследствие и още пет.

Гласувани бяха и актуализация на бюджета на общината за 2018 г., актуализиране състава на Обществен съвет за съдействие и упражняване на обществен контрол при осъществяване дейностите в областта на социалното подпомагане в община Несебър.

А общата сумата, събрана на 4-дневния благотворителен базар „Подари Коледа“ на Община Несебър е над 15 000лв. Парите ще бъдат дарени на деца в нужда. В рамките на базара бе проведена кампания под мотото „Коледа за сами и приятели“.

Сумата, събрана в кампанията през благотворителните дни е 11 527лв. Инициативата, която бе подета от Дружеството на творците и занаятчиите и бе осъществена с изключителната подкрепа на общината и кмета – Николай Димитров, обедини голяма част от местната общност.

                                                                                                              Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *