50ccd55711c1b7319f346bbb4cd07cda

НАПИСАХ НА ПЪРВИ АПРИЛ:ГЕРБ-СДС,ПП-ДБ И ДПС СЕ РАЗБРАХА ЗА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!

 

                           In Vino Veritas !

Добавяне

333519735_939097884115273_6745327902868606453_nLogo_LC_Stara_Zagora_web

 

 

 

 

 

„Усилията ми се увенчаха с успех”,сподели  тези дни в тесен приятелски кръг известен социален антраполог,чест гост в телевизии и радостанции,с влияние в политическите партии.Според неговата информация,която скоро щяла да  бъде факт ,първите три коалиции и партии,които утре ще се класират на предсрочните парламентарни избори ,са се споразумели за  „Правителство на Подмяната”.

Време било властта да се отнеме от президента Радев и неговите служебни правителства,за да могат партиите да реализират както идеите,така и жадните им за власт и служби кадри.Както вече беше оповестено,неколкократно  край офиса на социалния антрополог бяха засичани в късни  часове  ,отговорни представители на ГЕРБ,ПП,ДПС,а и на БСП.Впоследствие от БСП са заявили,че се оттеглят от заверата,но при необходимост ще подкрепят предложеното с първи или втори мандат Правителство на подмяната.

Известно е,че и четирите партии и коалиции по разлечно време и в различна стапен критикуват президента Радев и особено действията на последното му служебно правителство.За министърпредседател се преговаряло  с жена-известен  международен финансов експерт,доверил още маститият антрополог.Като цяло жените ще преобладават и в новия кабинет,успешно маскиран като експертен.

Социалният археолог,познат и като чест гост на презокеанско посолства и грандополучател ,разказал и за финала  на преговорите между трите политически сили,които се надяват да получат половината депутатски места.Като опитен фацилитатор,антрапологът предприел нетрадиционен ход за финализиране на политическата сделка на 11 март.

IMG_20221209_100911-–-Копие-1536x1138На този ден,преди обяд ,представители на партиите се събрали в русенското село Бабово ,на Празника на зелевата чорба и греяната ракия.

IMG_20221209_120853-1536x1152Специалните гозби , уникалните домашни напитки и за финал-кметското мезе на бабовският кмет,отворили апетита за власт и напомнили за вкуса на депутатските кюфтета.

 

 

 

 

След лека следобедна дрямка край река Дунав в русенският хотел „Рига”,преговорната група се отправила към Старазагорските  минерални бани ,където в хотел на мини Марица се провежда традиционният празник на виното на Лайънс клуб „Стара Загора-Тракия”.

FB_IMG_1679594757346(5)Жизнерадостното  и уникално събитие ,придружено с дегустации на мезета, отбрани вина,дефиле на национални носии и много настроение,окончателно  финализирало политическата сделка под лозунга на празника „Във виното е истината!”.

FB_IMG_1679594787860(3)

Всички,които се следили протяжните и обтегаеми  медийни изяви на политическите лидери от ГЕРБ,ПП и ДПС,не може да не са забелязали мекия тон и заявленията,че непременно трябва да се гласува за  редовно правителство.Според антропологът, в новият парламент утре ще се класират шест или седем партии и коалиции,което може и да обърка предварителните му   сметки.

ЧБМ-КОКИЧЕТАНезависимо от всички прогнози,бабувания ,плюсове и минуси,ние от „Несебър нюз” призоваваме-идете и гласувайте на 2 април !

Имате и машини и хартиени бюлетини, както  и 21 кандидати за слава!

 

Красимир Косев-Първи ветеран-участник  на Винарската Лайънс среща

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *