Fotó: Lénárt Gábor - http://gaborlenart.com

WIZZ AIR ОСИГУРЯВА 100 000 БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ

 

800 европейски маршрута ще са достъпни за периода 15 септември – 8 декември 2022 г.

 

 Wizz Air  съобщи днес, че ще осигури 100 000 безплатни билети* за украински граждани за всички маршрути до континентална Европа и Обединено кралство Великобритания, които се изпълняват от Wizz Air Унгария и Wizz Air Великобритания. Безплатните билети ще бъдат достъпни за периода 15 септември – 8 декември 2022 година. Така Wizz Air се ангажира да помогне на украинците да стигнат до желаните от тях дестинации. Те ще могат да се възползват от безплатни билети до общо 800 маршрута.

 

Украинските граждани, които желаят да резервират полет и да се възползват от безплатните билети, които Wizz Air предлага, могат да го направят като посетят: https://wizzair.com/#/rescue. При резервирането на билетите пътниците трябва да предоставят своя украински паспорт, за да бъде проверен техния паспортен номер, както и необходимите документи за пътуване/виза по време на чекирането им.

 

Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, коментира: „Ние от Wizz Air сме тук, за да продължим да оказваме подкрепа на Украйна по всякакъв начин в тези трудни времена. Нашата цел е да облекчим трудностите на украинските граждани.“

 

 

*Безплатни места:

Посоченият брой билети (100 000) на цена от 0 евро важи до изчерпване на наличността за избраните полети, излитащи за периода 15 септември – 8 декември 2022 г. Билетът покрива и един ръчен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки друг чекиран багаж се заплаща допълнително. Цената важи само за резервации, направени на https://wizzair.com/#/rescue.

 

 

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-устойчивата европейска ултра-нискотарифна авиокомпания*, оперира с флотилия от 158 самолета Airbus A320 и A321. Екип от всеотдайни авиационни професионалисти предоставя превъзходно обслужване и много ниски цени на клиентите, което прави Wizz Air предпочитания избор на 27,1 милиона пътници през финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията беше обявена за една от десетте най-безопасни авиокомпании в света от airlineratings.com, единствената в света агенция за оценка на безопасността и продуктите на авиокомпаниите, и за Авиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и превъзходни услуги.

 

 

За повече информация:

M3 Communications Group, Inc., 088 449 5950, wizzair@m3bg.com

Жужа Трубек, мениджър „Корпоративни комуникации“ на Wizz Air Group, communications@wizzair.com

 


Последвайте ни в Twitter: @wizzair

Последвайте ни в Instagram: @wizzaircom

Последвайте ни във Facebook: @wizzair.com
Бележки до редакционните екипи:

  • Всички полети на Wizz Air се извършват със самолети A320 със 180 места, A321 с 230 места, Airbus A320neo със 186 места и Airbus A321neo с 239 места.
  • Wizz Air въведе редица засилени хигиенни мерки, които включват: кабинният екипаж и пътниците трябва да носят маски за лице, кабинният екипаж е задължен да носи ръкавици, насърчават се покупките на борда чрез безконтактно плащане, пътниците трябва да следват мерки за физическа дистанция и всички покупки на пътнически билети и услуги се препоръчва да се правят онлайн преди полета.
  • HEPA филтрите във всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха и всички самолети преминават през цялостна дезинфекция всеки ден с антивирусен разтвор, следвайки стриктен график за ежедневно почистване.
  • За повече информация относно завишените здравни и хигиенни мерки, моля, вижте тук.
  • За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете http://wizzair.com/en-GB/press

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *