1 press

СТРОИТЕЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО СТАДИОНА В СВ. ВЛАС ПРОДЪЛЖАВАТ

 

 

Работата по един от приоритетните за Община Несебър строителни обекти – стадиона в Св. Влас, продължава.

Проектът предвижда изграждане футболно игрище и допълваща инфраструктура за провеждане на тренировки и състезания. Стадионът е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА – 45м ширина и 90м дължина.

Вече е изградена подпорна стена на обекта и се насипва и валира фракция по игралното поле. Монтирани са прожекторните стълбове, предназначени да осветяват игралния терен. Започва полагане на тревната настилка и поставяне на седалките на двете странични трибуни.

Довършителни дейности текат и по футболните ложи на двуетажната ВИП трибуна. Работи се и по разположените под трибуната основни обслужващи помещения – съблекални с душове и санитарен възел, тоалетни за публиката, офис, зала за фитнес и кафе-клуб.

5 pressПред своя финал е и друг обект, чийто старт бе даден в началото на месец октомври – изграждане на улично осветление по пътя свързващ Св. Влас с курортно селище „Елените“. По продължение на четирикилометровата отсечка се монтират 56 бр. стоманени хексагонални стълбове с височина 8 метра. Те са прахо- и влагозащитени и ще са снабдени с енергоспестяващи лед крушки.

Всички дейности са част от строителната програма на Община Несебър, чиято основна цел е развитие и модернизация на населените места на своя територия и подобряване на условията за живот, бизнес и почивка на гражданите и гостите на общината.

 

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *