Sofia Open 2021_16x9 (1)

Световният тенис се завръща в България в края на септември

Престижният тенис турнир Sofia Open отново в каналите на

Нова Броудкастинг Груп

Световният тенис се завръща в България и в ефира на DIEMA XTRA в края на септември

 

София ще посрещне елита на световния тенис за шеста поредна година в престижния турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2021. Едно от най-значимите спортни събития за тази година в България ще се проведе от 26 септември до 3 октомври и ще бъде излъчено ексклузивно в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Срещите от основната схема на Sofia Open 2021 могат да бъдат проследени в програмата на премиум спортния пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Предшестващите квалификации ще бъдат предавани пряко по NOVA SPORT.

„Щастливи сме да обявим, че Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българските зрители нови емоции с шестото издание на Sofia Open. Срещите от турнира отново ще допълнят атрактивното спортно съдържание в програмата на DIEMA XTRA. Утвърденото партньорство с организаторите на най-престижния тенис турнир у нас ни дава увереност, че през 2021 година очакванията на почитателите ще бъдат надградени, утвърждавайки надпреварата като традиция в календара на АТР“ – коментира Главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

 

„Радваме се, че Нова Броудкастинг Груп отново е част от семейството на Sofia Open. Работещи заедно с нас от 2018 г., те продължават да демонстрират безрезервна подкрепа като спонсор и официален телевизионен партньор на територията на България. Високо ценим продължаващото сътрудничество, което се засилва с всяка следваща година. Благодарение на доказания ни партньор в лицето на Нова Броудкастинг Груп, шестото издание на турнира ще предложи нови страхотни емоции както на публиката в залата, така и на всички фенове на тениса пред телевизионния екран“ – заяви Кей Годкхинди – турнирен директор на Sofia Open.

Първият официално анонсиран играч, който ще стане част от турнира тази година, е французинът Гаел Монфис. Тенис звездата е десеткратен шампион в турнирите на ATP и заема № 20 в световната ранглиста. Не пропускайте да разберете кои ще бъдат и другите, които ще се присъединят към Монфис в края на септември в „Арена Армеец“.

Гледайте Sofia Open 2021 от 26 септември до 3 октомври в спортните канали на Нова Броудкастинг Груп, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *