111-1

Републикански турнир „Освобождение” по стрелба в Бургас

113 състезатели от общо 22 структурни звена на МВР ще мерят сили в осмия традиционен Републикански турнир „Освобождение” по стрелба с пистолет за служители на МВР, организиран от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.

333  Турнирът бе официално открит днес на нарочна церемония, в която участваха : Областният управител на Бургаска област –  Вълчо Чолаков, зам. кмета на Община Бургас – д-р Лорис Мануелян, Началникът на отдел „Спорт, превенция и младежки дейности” към Община Бургас – Веселина Деведжиева и символичния домакин на мероприятието – Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов.

Областният управител Вълчо Чолаков изрази възхищението си от ежедневните предизвикателства, стоящи през полицейските служители, които по думите му „служат на обикновените хора за да имат повече сигурност и спокойствие”. Той им пожела здраве, спортен хъс и точен мерник, а специално за бургаския отбор и повече изстрели в „десятката”, които да класират отбора на крайморската дирекция в призовата тройка.

Д-р Лорис Мануелян също отправи поздравления към участнициет, като си позволи в аванс да честити трите прекрасни мартенски празника – 1-ви март, Трети март и 8-ми март за нежните представителки на строгата полицейска професия. Заместник кмета на Община Бургас благодари на участниците в Републиканския турнир „Освобождение” за нестихващия интерес, отбелязвайки радостта си от нарастваща му популярност и увеличаване броя на състезателите.

Приветствие към полицейските служители отправи и Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов, който благодари на Община Бургас, подпомагаща за поредна година провеждането на турнира и пожела успех на всички участниците в спортната проява.

Предвидено е Републиканския турнир „Освобождение” да се проведе в два поредни дни – днес и утре, като сили ще премерят отбори, съставени от мъже и жени, както и индивидуални състезатели. Награждаването и официалното закриване на спортната надпревара, посветена на Националния празник – 3-ти март, ще се състоят от 14.30 ч. на 01.03.т.г. на стрелбищен комплекс „Аполо”.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *