ghkugukgk

При 4:4 отборът на „Несебър” се класира за Купата на Аматьорската футболна лига

ДРАМАТИЧНО, НО И С ПОБЕДА ЗА ФИНАЛА

Сн. Мартин Максимов

 При  4:4 отборът на „Несебър” се класира за Купата на Аматьорската футболна лига, постигайки  на  допълнителен футболен трилър  над „Септември”-София с 5:3 в спортния комплекс „Коматево”-Пловдив .В редовното време  „Септември” доигра с 10 души след червен картон за Александър Манолов.  

       В началото „Несебър”  от Трайо Грозев пропусна да отбележи от бялата точка. Малко след това  „Септември” откри резултата след Захари Янков за 0:1.

Главният съдия  Рюсютем Карагерен отсъди нова дузпа от Трайо Грозев и изравни резултата. Цветомир Цонков намери с пас към Грозев, който покачи с втори удар  за 2:1 до края на първата почивка.

В началото на второто полувреме Меледже Омнебес изравни за  2:2., а малко по-късно Николай Костов с помощта и на вятъра попадна в мрежата на „Септември” за  3:2. Симеон Баев изведе подаде Трайо Грозев след своя хеттрик за 4:2.

Александър Манолов от  „Септември” получи червен картон, но и въпреки това   Антонио Павлов намали с 4:3, а след се разписа за 4:4.

При този резултат приключи редовното време на двубоя.

След изпълнението на дузпи Павлов и Омнебес пропуснаха от бялата точка за „Септември” и за  „Несебър” на финала победи с 5:3.

По този начин с победи в турнира за Купата на Аматьорската лига над „Загорец”-Нова Загора, „Асеновец”-Асеновград и „Септември”-София,  „Несебър”  е на финал от „Черноморец” -Балчик, който елиминира „Партизан”-Червен бряг с 4:1.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *