New Imager4r223234r23

Отборът на „Несебър” завърши с 3 купи

New Imageasddqwdqw

Отборът на футболния клуб „Несебър” получи не една, а три купи.Първата купа връчи на капитана Николай Костов от представителя на Зоналния съвет на Югоизточната зона от Пловдив за първенец в „Б” професионална група.

Пред всички футболисти и треньори бяха поздравени от кмета на Община Несебър Николай Димитров и председателя на Общинския съвет Румен Кулев.Освен зоналната купа и медалите бяха представени купата за Аматьорската лига,победена от безапелационна от „Черноморец”-Балчик, а по-рано и от купата „Поморие къп” над  „Нефтохимик”-Бургас.

Стоян Вълчев бе на терена с патерици от травма, но и с подкрепата за фланелката „Ние сме с теб”, също бе с ръце пред трите купи.

Играната  на Градския стадион в Несебър в 27-я кръг от по-ранния мач с  „Марица”-Пловдив се стигна до ремито 1:1.

Пловдичаните откриха в 13 мин. от Венцислав Гюзелев с атрактивно изпълнение със задна ножица. В 40 мин. при една от поредица атаки, Живко Димов  изравни резултата, който завърши и след 3-дневното продължение в края на мача 1:1.

След последния мач, гостуващ в „Асеновец” на 27 май,  „Несебър” води като безапелационен лидер с 90 т. и г. р. 87-18. ”Розова золина” със 73 т., г.р. 79:30 приема „Марица”-Пд, а „Загорец” с г.р. 64:20 и 71 т. приема „Спартак С 94”-Пд.

„Несебър”: 33-Андонов, 28-Молдованов, 3-Стоянов,27-Костов -капитан, 9-Баев, 10-Димов, 22-Цонков, 20-Димов, 11-Ангелов, 8-Калев, 32-Грозев. Ст.треньор- Николай Русев.

Гл.съдия: Радостин Гидженов,асистенти: Георги Стамболджиев и Йордан Петров. Делегат на БФС: Огнян Златков.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *