New Imagefwrwrqwr3qwr

Несебърски полицай спечели призово място

New ImagerwfeewrПризовото трето място в категорията „Мастерс” / до 50 год./ в Международното състезание „Изкачване на Витоша с велосипед” спечели служителят от Районно управление – Несебър – Недко Лазаров – полицейски инспектор в „Охрана на обществения ред”. В спортната надпревара са се включили общо 150 човека от четири различни държави / като освен България е имало състезатели от Македония, Сърбия и Румъния/. Въпреки добрата си подготовка останите участници са задминати от Недко Лазаров – дългогодишен велополицай в курортен комплекс „Слънчев бряг”.

Полицай Лазаров тренира заедно със състезателите от Колоездачен клуб „Несебър”, като е носител на множество титли и отличия. Дни преди провеждане на Международното състезание „Изкачване на Витоша с велосипед”, 45 годишния несебърлия завоюва и първото място в турнира „Купа Варна”, провел се в края на април месец. Състезанието традиционно събира множество от почитателите на колоезденето, като сред тях освен любители се състезават и професионалисти.

В Габрово е проведено и трето състезание по колоездене с участието на полицейски инспектор Недко Лазаров, като трасето обхващало 20 километров маршрут, много наподобяващ този на Витоша / изцяло изкачване, подлагащо мускулните групи на състезателите на изключително натоварване/.

Най-голямата титра на полицай Лазаров обаче е завоюваното първо място на Държавния личен шампионат в категория „Мастерс” в дисциплината „Бягане по часовник” в гр. Сливен. По трасето с дължина 15 км. Недко Лазаров отбеляза своеобразен личен рекорд с велосипеда си, преодолявайки пътната отсечка за отрицателното време – 12 мин. 30 сек.

Полицейски инспектор Недко Лазаров е изключително благодарен на прекия си началник – главен инспектор Павел Колев и Началникът на РУ – Несебър – главен инспектор Живко Даскалов, които го подкрепят в нелеката спортна реализация, при провеждането на усилените тренировки, както и в тежката битка за призовите отличия в света на колоездачното майсторство в националните и регионални шампионати.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *