3. Състезанието Либхер Бизнес рън2021

Канят фирми от цялата страна за ранно записване в 5-тото издание на корпоративната щафета Либхер Бизнес Рън Пловдив

image002

 

Катя Стайкова

Клъстер Тракия икономическа зона

Изпълнителен директор

 

 

 

 

 

Над 70 компании се включиха досега в състезанието за аматьори – бегачи 

Отбори от фирми от цялата страна могат да участват в най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. Състезанието ще се проведе за пети път в индустриална зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 2 октомври /неделя/ 2022 г. от 10 часа.

Liebherr Business Run Plovdiv е част от веригата Business Run в България – най-големият тийм билдинг в страната. През миналата година в София, Варна и Пловдив участваха над 1700 души от над 200 топ фирми.

Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 се реализира за пръв път и в Пловдив. В 4-те проведени досега състезания в ТИЗ се включиха над 70 фирми. През 2021 г. участваха 35 компании с 53 отбора.

Организатори на надпреварата са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка и MetLife. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“. Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за проект „Пловдив – град на възможности за всички деца“ на фондация „За нашите деца“.

„Либхер Бизнес Рън Пловдив“ е щафетно бягане за отбори,  съставени от 4 служители на фирма. Отборите са дамски и мъжки или смесени. Състезанието в ТИЗ на 2 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr, като 1 обиколка е 2 км. Всеки участник прави по 2 обиколки /общо 4 км/ и предава щафетата на колега. Трасето няма изкачване/спускане.

Състезателите получават стартов пакет, електронно времеизмерване и щафета с чип, обяд на място, сертификат за резултата на фирмата и подаръци от организаторите и партньорите, индивидуален медал от състезанието при финиширане.

Отборът – победител печели огромен хладилник за офис от Liebherr. Първите 3 отбора ще получат специално изработени статуетки.

Регистрацията вече е отворена за фирми от цялата страна. Желаещите могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/registration/. Таксата за участие на 1 отбор от 4 души е 300 лева при ранна регистрация до 9 август. Посочената сума е с ДДС. Една фирма може да запише повече от 1 отбор.

Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 12 години от 12:30 часа в същия ден. Надпреварата се осъществява с подкрепата на сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. Състезанието включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за малчугани. Участието е само с предварителна регистрация на https://plovdiv.businessrun.bg/kids-run/ като таксата е 29 лв.

Най-големият тийм билдинг в България спомага за създаване на социална и професионална общност, а е и спортен празник, в който може да се включи цялото семейство, казва Влади Константинов от Спортен клуб „Бегач“.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *