нк (2)

Каблешково отново ще спортуваС поредица благотворителни инициативи ще се събират средства за детска площадка в града
 

 

За втора поредна година в Каблешково ще се проведе благотворителен спортен уикенд на 13 и 14 май. С организацията са се заели трима млади жители на града- Ведислав Божанов,  Димитър Димитров и Николай Кръстев, подкрепени от кметството в Каблешково.

Освен традиционните турнири по баскетбол и футбол, малчуганите от детска градина „Радост“ в града ще покажат какво могат в състезание „Бързи, смели сръчни“. Момичетата от клуба по спортна акробатика „Нефтохимик“ са подготвили спиращи дъха съчетания, които ще изиграят в обедната почивка на футболния турнир.

„Тази година имаме нов участник. Момчетата от XplosiveGym ще направят състезание по „Street Fitness“ за всички желаещи. Ще има клекове, кофички , набиране, щанги и още много упражнения, в които ще се види кой е най- издръжлив“, съобщи Ведислав Божанов и уточни, че за всеки турнир ще има осигурено медицинско лице и професионални съдии.
Кутията за дарения ще съпътства всяко събитие, като средствата от дарения и такси, събрани през двата дни ще отидат за поправка на детската площадка до малкото футболно игрище в Каблешково.
Миналата година, със събраните пари беше направен ремонт на спортните съоръжения в училищния двор на града.

„Излезте с нас, спортувайте, нека да напълним игрищата и трибуните, да покажем какво можем заедно!“, призовават организаторите.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *