New Imageaxasasdasd

Джакпотът в Национална лотария постави исторически рекорд в България

 

 

 

9 600 000 лева достигна печалбата в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“

 

 

Джакпотът в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария постави исторически рекорд, като достигна 9 600 000 лева. Това е най-големият джакпот, натрупван някога в България.

 

Седем късметлии бяха на крачка от колосалната сума от 9 400 000 лева при вчерашното теглене. Печалбата обаче оцеля, нарасна с нови 200 000 лева и придоби безпрецедентен за страната размер. Късметлийските числа, изтеглени на 3 август, са 2, 15, 25, 31, 44, 47 и страна на монета „Тура”.

 

Четирима участници уцелиха по пет от печелившите числа и страната на монетата. Трима от тях са от градовете Русе, София и Левски. Щастливците са играли с двоен шанс „Ези и Тура” и грабнаха по 6 000 лева от играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Четвъртият късметлия е от град Пловдив и увеличи бюджета си с печалба от 5 000 лева.

 

На петици в играта се радват познавачи от Благоевград, Монтана и Бургас. Късметлиите си спечелиха по 1 000 лева.

 

Честито на всички печеливши!

 

Първият по големина джакпот в страната от 9 600 000 лева продължава да очаква своя собственик в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Историческото теглене е на 10 август, сряда, от 19.45 ч. по Нова телевизия.

 

Дотогава можете да пробвате късмета си онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka. Фишове можете да попълвате и в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *