768x432жжеижеижеи

  Задържаха склоняващ към проституция

  58 годишен криминално проявен бургазлия, склонявал трима мъже към просия срещу обещание за добри доходи, е задържан в резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас.

  Задържаният организирал стройна система, в която всеки от просещите заемал определено място. Единия от тримата – 55 годишен мъж от Ловеч обичайно се представял за инвалид / с една ръка или без крака/, пребивавайки най-често на територията на Бургаски регион, като освен в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

  Другите двама – на 30 и 59 години просели основно в Пловдив и Варна, като често били ротирани от 58 годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи различно съотношение при разделянето на „печалбата“, като подсигурявал и транспорта до „работното им място“.

  58 годишния криминално проявен бургазлия е задържан за срок до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на пострадали „жертви на трафик“. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по компетентност.

   

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *