1(20)

Органична грижа за цялото семейство – правилната органична грижа за лице

 

Защо си струва да заложим на органична грижа за лице? Причините са много. Например, тя придава на кожата влага и свежест по съвсем естествен път.

Всички знаем, че да запазим зрялата кожа жизнена, трябва да се грижим редовно за нея. Преди всичко трябва да използваме нежни продукти , които осигуряват овлажняване. Също така да избягваме пряката слънчева светлина, ако е възможно. В допълнение, здравословната диета, приемът на достатъчно течности, упражненията и достатъчното сън са полезни за здрава кожа.

Органична грижа за цялото семейство

Ето някои примерни продукти за всяка стъпка на грижа:

Нежно почистване за зряла кожа

Продуктите, които нежно освежават кожата, са подходящи за редовно почистване. Зрялата кожа е склонна да бъде суха. Не трябва да използвате почистващи продукти, които увеличават тази тенденция. Вместо това е подходяща нежна натурална козметика .

Укрепване и подмладяване на кожата с хиалуронова киселина на растителна основа

С хидратиращия серум с ниско и високо молекулярна хиалуронова киселина се възползвате от укрепващите свойства на растителна основа, запазващи влагата в кожата за дълго време. За още по-дълбока хидратация се препоръчва и тоник за лице преди нанасянето на серума, а след него дневен или нощен крем.

Сутрешна регенерираща грижа за деня

Регенериращото масло за лице например е подходящо за дневна грижа. Изберете такова, което съдържа подходящите съставки, които намаляват бръчките и предотвратяват преждевременното стареене на кожата. Стягащият регенериращ крем е подходящ и за грижа за зряла кожа. Осигурява на кожата влага и съдържа органични растителни масла, които намаляват чувството на напрежение и поддържат еластичността на кожата.

Регенериращият дневен и нощен серум е подходящ за сутрешна и вечерна грижа за кожата. Помага на кожата да се регенерира и спомага за намаляване на сухотата и стягане на тена.

Вечерна нощна грижа против стареене

Флуидът е лек продукт за нощна грижа против стареене – кожата става по-стегната и еластична за една нощ.

С възстановяващата органична маска кожата ви получава изглаждаща интензивна грижа.

За очите можете да използвате флуид за очи или изглаждащ, регенериращ крем.

Осигурете на кожата си влага и грижа

Комбинираната кожа се нуждае от много овлажняване и грижа. Трябва да избягвате наситените кремове. Флуидът е по-подходящ за такава кожа.

За да ви улесним в търсенето на подходяща органична грижа за цялото семейство, сме събрали за вас няколко полезни съвета.

Почистване с пяна или почистващ крем

Копринената почистваща пяна нежно почиства кожата, без да я изсушава. Тя ободрява и успокоява кожата. Измиващото мляко за лице пък почиства кожата и я предпазва от изсушаване.

Укрепване на кожата с тоник

Следва втора стъпка – овлажнявате кожата с тоник.

Флуид за лице за балансирана кожа

С правилната дневна грижа предпазвате кожата от външни дразнители и влияния на околната среда. Флуидите за лице, които овлажняват кожата и осигуряват баланс, са особено подходящи за комбинирана кожа. Балансиращото масло за лице избистря кожата и й помага да постигне здравословен баланс.

Като алтернатива маслото за лице за дневна грижа за вашата кожа. То регулира производството на себум и помага за успокояване на раздразнението.

Свежест през нощта

С нощен крем или хидратиращ серум осигурявате на кожата си влага и укрепвате нейната защитна бариера.

Органична грижа за кожата на лицето и очите

Маските за лице, като избистрящата детокс маска или ревитализиращата маска, са особено подходящи за допълнителна грижа за вашата кожа за равномерен тен.

Натуралната козметика ви предоставя великолепна възможност за органична грижа за цялото семейство. Тя е безвредна и действа нежно. Може да се използва от всеки един член на семейството. Предимствата на органичната грижа са изключително големи. Такава козметика е екологична, безвредна и ефективна, защото използва само естествени съставки с отлично действие върху кожата. Ако все още не сте опитали подобни продукти, време е да го направите. Обещаваме, че в никакъв случай няма да останете разочаровани!

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *