Obzor2(1)

В Обзор и Поморие ще гласуват за „БСП за България“

FB_IMG_1661964499461(3)Представители на Коалиция „БСП за България“ посетиха Обзор, където се проведе среща – разговор с избиратели. В нея се включиха кандидатите за народни представители Станимир Баев, Тодор Байчев и Стойко Танков, начело с водача на листата на социалистите за 2- ри МИР – Бургас инж.

Obzor2(1) Obzor3(1)Петър Кънев, придружени от общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов. Те представиха предизборната платформа на социалистите и отговориха на текущи въпроси, свързани с предстоящите парламентарни избори, с настоящата политическа криза и с регионални проблеми.

Pomorie1По – късно кандидатите за депутати бяха в Поморие, където към тях се присъедини Димитър Желев, който е местен представител в листата на коалицията. Срещата в морския град премина при голям интерес от страна на присъстващите.

Отново бяха зададени много въпроси и коментирани актуални политически теми. Хората изразиха уверена подкрепа и оптимизъм, че резултатите, които ще покаже вота на 2 – ри октомври ще доведат до съставяне на правителство и обща стабилизация.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *