Nedelia_Shtonova_Nagrada_2 (1)

Д-р Неделя Щонова с награда от Българската педиатрична асоциация

 

Водещата на „Духът на здравето“ в „Преди обед“ заслужи отличието за журналист, ангажиран с проблемите на здравеопазването

 Nedelia_Shtonova_Nagrada (1)Водещата на рубриката „Духът на здравето“ в ефира на „Преди обед“ по bTV – д-р Неделя Щонова, бе отличена от Българската педиатрична асоциация с наградата за журналист, ангажиран с проблемите на детското здравеопазване. Годишните отличия на асоциацията за принос към детското здравеопазване в България се връчват за четвърта поредна година, като поради извънредната пандемична обстановка този път награждаването се проведе онлайн.

Д-р Щонова благодари за признанието и сподели: „Тази награда е за всички нас – екипа на „Преди обед“. Никога няма да загубя желание да се боря за тази кауза – физическото и емоционално здраве на децата ни, защото тяхното здраве сега е бъдещето на нашата нация занапред.”

Отличието от Българската педиатрична асоциация е поредно признание за работата и дългогодишните усилия на д-р Неделя Щонова, която през лятото на тази година бе отличена от академик Богдан Петрунов и с наградата “Медии и социално отговорно поведение в условия на глобална пандемия”, по време на шестото издание на Националните медицински награди 2020.

Четири континента, повече от 1300 предавания и над 300 вдъхновяващи лични истории на пациенти по света и у нас – това е равносметката за 20 години в ефир на д-р Неделя Щонова.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *