IMG_2199ddefewew

NESSEBAR-NEWS.COM ще бъде медиен партньор на БТВ

nessebar-news-banner-1-1ДО: Красимир Косев

NESSEBAR-NEWS.COM

20.06.2019

 

 

УВАЖАЕМИ Г-Н КОСЕВ,

Имаме удоволствието да поканим NESSEBAR-NEWS.COM за медиен партньор на деветото издание на кампанията „Да изчистим България заедно“, с което на 14 септември България ще даде старт на световната инициатива World Clean Up Day 2019.

След рекордните резултати на миналогодишното издание, когато „Да изчистим България заедно“ подкрепиха над 400 000 доброволци, тази година ще направим нова стъпка напред в развитието на инициативата.

През есента ще се впуснем в деветото издание с амбицията да разширим обхвата на „Да изчистим България заедно“ с допълнителни възможности за подобряване на средата, в която живеем, като се надяваме да обединим още повече граждани в името на добрия пример и каузата за по-чиста околна среда.

Като част от медийното партньорство, ще се радваме да Ви позиционираме на сайта www.daizchistim.bg, както и в комуникационните материали за кампанията във всички платформи на bTV Media Group. На разположение сме да Ви съдействаме за подходящо и интересно съдържание, свързано с важните новини около „Да изчистим България заедно“.

Нашият екип е на разположение за допълнителна информация при възникнали въпроси.

 

С УВАЖЕНИЕ:

 

Константина Маркова

Head of Corporate Communications and PR

bTV Media Group

……………………………………………………………………..

Здравейте, г-н Косев,

Щастливи сме, че екипът на NESSEBAR-NEWS.COM  ще ни подкрепи в новото издание на най-голямата доброволческа акция у нас „Да изчистим България заедно“. Вярваме, че с общи усилия ще успеем да превърнем заобикалящата ни среда в едно по-чисто и по-красиво място. Вече можете да се откриете сред медийните партньори на инициативата на сайта на „Да изчистим България заедно“-  http://daizchistim.bg/partniori/

Поздрави,

Екипът на „Да изчистим България заедно“

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *