1 Кметът Николай Димитров и Габриела КолеваDSC00795

32 са зрелостниците в СУ-Несебър

Зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха

Мартин Станчев от Несебър придобива спортна стипендия в Чикаго, САЩ

 

На стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър 32 зрелостници от Випуск 2019 с класни ръководители Камелия Симеонова и Ирена Божилова получиха  дипломи за завършено средно образование. Освен тях успешно се дипломираха един ученик от самостоятелна форма на обучение и двама ученика с индивидуална форма на обучение.

В своето обръщение към присъстващите  Ирина Велкова – зам. директор на училището изрази задоволство от постиженията на зрелостниците ‚ пожела им на добър път и успешна реализация в живота.

1 Габриела КолеваDSC00817 С отличен успех  приключиха средното си образование  Габриела Колева 5.85/на снимката горе/ , Семра Хасан –  5.68 и Антон Стоянов – 5.53.

1 МАРТИН СТАНЧЕВ DSC00807  Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ ”Любен Каравелов”. Той заяви, че с дипломата за зрелост нищо не свършва, а тепърва започва да се надгражда. Пожела на всички щастие и късмет, както и да отстояват мечтите си, за да се реализират като достойни граждани на Несебър и България.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър предпочитат да продължат    образованието си в български висши учебни заведения.

1 МАРТИН СТАНЧЕВ DSC00807Мартин Станчев/на снимката/, изявен състезател по тенис след спечелването на спортна стипендия ще продължи обучението си в областта на ИТ и софтуерно инженерство в Чикаго, САЩ.

                                                                Мара МОМЧИЛОВА

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *