image406-102-1024x834

Трима са кандидатите за кмет на Община Несебър

 

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                      

 

 

 

  Първите трима вече са обявени от ОбИК-Несебър за кметове на Община Несебър.Атанас Терзиев и кандидатът от ГЕРБ, Красимир Косев от „Подем” и Николай Димитров от Инициативния комитет в състав: Ирена Борисова Лашкова; Яни Георгиев Николов; Добринка Христова Тожарова, Петър Христов Козаров и Темка Тодорова Томова.                                                                                                                                       От партия „Движение 21”водач от 20 съветници е Константин Лефтеров,а кандидатът за Свети Влас е Атанас Япаджиев.

От партия „Български социалдемократи” водач от 21 съветници е Костадин Нищелков, а кандидатите за кметове са: Васил Василев от с.Оризаре, Валентин Станчев от с.Кошарица и Димитър Янакиев от с.Тънково.

От „Подем” Красимир Косев е кандидат за кмет на Община Несебър и водач на листата от 4 кандидат-съветници.Михни Колев ще е кандидат за кмет на с.Гюльовца.

Атанас Терзиев от ГЕРБ ще бъде кандидат за кмет на Община Несебър, а водач от 21 съветници ще води Златко Димитров.Христо Янев е кандидат за кмет в Обзор.

От НДСВ водач на листата за съветници ще води Георги Шишманидов, а другия кандидат е Георги Каречев.

Останалите основни кандидати за листи на съветници и кметовете на съставните селища на несебърската община: Нова Алтернатива, МОРЕ, местна коалиция „СЪЮЗ НА СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ“ (ПП “СЪЮЗ НА СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ”, ПП “СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ”,ПП “ВМРО-Българско национално движение”)  и от коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” все още не са афиширани.                                                                                                                      

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *