1_76 (1)

СУ ”Любен Каравелов” – Несебър ще осъществи прием в три паралелки след завършен VII клас за учебната 2020/2021 г.

 

 

Мара МОМЧИЛОВА                                                                                                                                       

След като стана известно и второто класиране за прием след завършен VII клас, в СУ ”Любен Каравелов” – Несебър са одобрени 3 паралелки.                                                                                                                                       Двете от тях с профил „Софтуерни и хардуерни науки“ и „Чужди езици“ са с интензивно изучаване на английски език, а третата е с профил „Предприемачески“  без интензивно и разширено изучаване на чужд език.

За паралелката с профил  „Софтуерни и хардуерни науки“  са записани 26 ученика, като минималният бал е 238.500, а максималният – 469.500.

Записаните за паралелката с профил „Чужди езици“ са също 26-ма. Там минималният бал е 219.000, а максималният – 417.500.

За третата паралелка с профил  “Предприемачески“ са кандидатствали 19 ученика, като минималният бал е 62.000, а максималният – 242.000. 7 са свободните места за трето класиране.

Заложеният и успешно осъществен прием в СУ ”Любен Каравелов”  –  Несебър стана възможен след много добре организирана онлайн информационна и разяснителна кампания в условията на извънредна епидемична обстановка сред седмокласниците и техните родители както в самото училище, така и сред потенциалните кандидати от Община Несебър и съседни общини.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *