Републиканци за България - Бургас (1)

Републиканци за България изместват ГЕРБ в Несебър

Републиканци за България с 85% хоризонтално покритие в Бургаско

„Благодаря на колегите от Бургаска област, с които имахме възможност да обсъдим теми от организационно ниво свързани с работата на Републиканци за България в общините в областта“, каза председателят на партията Цветан Цветанов по време на работно посещение в област Бургас.

По думите му са имали възможността да направят един цялостен анализ на организацията на общинско ниво.

85 % от хоризонталното покритие на област Бургас вече е факт. Освен в Бургас Цветанов направи срещи в Поморие, Несебър и Айтос. „Общините, в които трябва да фокусираме сериозно вниманието си за изграждане на структури са Поморие, Сунгурларе и Малко Търново.

Убеден съм, че с усилията на всички колеги, с които говорихме по темите за тези общини ще може да покрием на 100% област Бургас и да преминем на следваща фаза за подготовка на предстоящите парламентарни избори“, уточни председателят на Републиканци за България.

Обсъдено е при провеждането на срещите с жителите на съответните населени места да бъдат селектирани проблемите и да могат да бъдат споделени с колегите, които имат отношение към различните секторни политики.

„С подобен подход ще може да имаме обратната връзка и оптимизиране на окончателното финализиране на управленската ни програма“, каза Цветан Цветанов.

„Най-голяма е тревожността от хаоса, който има от политиките и действията на правителството и последиците от епидемията. Притесненията и тревожността на хората се увеличава и от несигурноста, която има днес държавата и липсата на концепция за реално подпомагане на малкия и средния бизнес“, сподели Цветанов след проведените срещи.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      6 thoughts on “Републиканци за България изместват ГЕРБ в Несебър

      1. Стома

        Браво! Трябва да има алтернатива на ГЕРБ и ДПС! РБ имат доста смислени критики към сегашното управление и насоки за водене на политика, така че смело напред и успех!

        Reply
      2. Kaiser Souze

        Измествайте измета навсякъде из страната!

        Reply

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *