IMG_20230330_092320

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НЕСЕБЪР ГРЕЙНАХА НА ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ

parlamentarni-izboriЕдна партия и три  коалиции включиха в своите листи във 2-ри МИР-Бургас представители на Несебър.Звезделина Каравелова е трета в листата на ПП“Възраждане“, Мартин Богданов-пети в листата на ГЕРБ-СДС, и Константин Иванов- също пети в листата на ПП-ДБ.

За пръв път от много време, Несебър има свой представител и в листата на „Коалиция за България“-Мирослав Минчев.

Останалите 17 партии и коалиции не са си направили този труд,което за избирателите едва ли  е добър знак.

IMG_20230322_161450(1)След първоначалния напън за лепене на много еднакви плакати,на 30 март се регистрира успокоение и разум,видя представител на редакцията.По таблата в Несебър има само по няколко плаката с възможност повече кандидати да бъдат видяни.Няма гаранция,че тази толерантност ще се запази да 31 март-последния ден,в който агитацията е разрешена.

Единствено Мирослав Богданов се и направил труда да постави и свой билборд на изхода от Несебър съм Слънчев бряг.За разлика от друг път в града и общината няма безразборно лепене на плакати.Известно е ,че ликовете на кандидатите за власт и слава имат само информативен принос и не могат особено да наклонят везните на предпочитанията.

Само две коалиции си направиха труда да агитират в Несебър.

Ninova_photo_Nesebar (1)Впечатляващо бе идването на Корнелия Нинова,която отдавна не беше стъпвала в града.Представители на някои партии и коалиции се разходиха в Стария Несебър,който ще се нуждае от усилия за запазването му в списъка на Световното културно наследство.

В неделя- избори,надежди и въпросителни.Времето ще е подходящо.Ние от „Несебър нюз“ отново призоваваме-имате голям избор,21 листи,гласуване с машини или хартиени бюлетини.Не подценявайте своя избор и глас!

Отделете малко време,не ходете за риба и гъби-гласувайте!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *