BSPBSееееуаъ

Предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“ за предстоящите избори беше открита в Бургас

Предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“ за предстоящите избори беше открита в Бургас. Пред информационната шатра на социалистите на булевард „Богориди“ в морския град бяха представени кандидатите за народни представители от листата на коалицията във втори многомандатен избирателен район. В листата има двадесет и пет души. Всички те са изявени специалисти в различни области на икономиката, бизнеса и обществения живот.

„Отново ще бъде дадена възможност на българския избирател да направи своя избор. Надявам се, че този път той няма да заложи на младостта и дързостта, а на опита и на рутината“, каза областният председател на социалистите в Бургас Тодор Байчев, който е втори в листат на коалицията.

„Листата, която ние предлагаме на бургаските избиратели е от хора можещи и най-вече знаещи как да се постигнат целите, които сме си поставили“, заяви още той.

18-300x213„Тръгваме към тези избори с увереност за добри резултати. Повечето от хората разбраха, че със ситуативни партии и случайно попаднали там хора, политически хамелеони, не може да има стабилно и компетентно управление на страната. Уверени сме, защото БСП има необходимия потенциал, за да управлява – експертен, политически, исторически потенциал. Уверени сме най-вече, защото имаме нашите симпатизанти, привърженици и членове. Партията ни има програма, в която основен приоритет е грижата за хората, отстояване на обществения и националния интерес и най-вече, защото БСП е принципна, честна и отговорна пред хората партия“, заяви общинският председател на БСП инж. Паруш Парушев, който заема трета позиция в листата на социалистите.

„България е в една перманентна парламентарна и политическа криза. Мисля, че слогана на кампанията ни е много актуален – „За достойна България в мирна Европа“. В момента България има нужда от достойни политици. За съжаление през последните няколко години, поне в изпълнителната власт, това не го виждаме“ заяви водачът на листата инж. Петър Кънев.

„Много от нашите политици не си дават сметка, че ние сме пред прага на нещо тежко, сложно и трудно, което ни чака в тази геополитическа обстановка. Трябват ни достойни политици в мирна Европа“, коментира още той.

„Тръгваме в предизборна кампания с една увереност, с едно чувство за отговорност. Трябва да си дадем сметка, че за краткото врем, в което БСП участваше във властта успя да прокара в голяма степен своите политики, които от години отстоява. Надяваме се избирателят да повярва в нас и да се преборим за един по-висок резултат, който да ни даде отново влияние в управлението на държавата за в бъдеще. Тръгваме с открити сърца да спечелим доверието на избирателя“, заяви Тодор Дамянов, на четвърта позиция.

„Вярвам, че ще успеем, защото БСП може. БСП е партия на справедливостта и на честността“, беше категорична Милена Радева, пета в листата.

Кандидатите за народни представители от Колаиция „БСП за България“ призоваха за подкрепа в изборния ден с бюлетина номер 24.

Ето и отново пълния списък с кандидатите за депутати:

Петър Кънев
Тодор Байчев
Паруш Парушев
Тодор Дамянов
Милена Куртова – Радева
Таня Иванова
Йона Чобанова
Георги Георгиев
Валентин Славов
Силвия Митова
Живко Жеков
Румен Николов
Кирил Елевтеров
Аспарух Иванов
Георги Демирев
Атанас Маринов
Живко Бараков
Светлана Василева
Ибрахим Мустафа
Тинка Желязкова
Дора Петкова
Милка Димитрова-Донева
Георги Бъклев
Павел Стоянов
Живко Господинов

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *