15_10_2021_2 (1)

Прах, кал и разбити улици тормозят жителите на Българово

 

Среща с жители на Българово проведоха кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ Станимир Баев и Паруш Парушев. Те бяха придружени от общинския съветник от БСП – Бургас и лидер на социалистите в морския град Живко Господинов. По време на разговорите хората споделиха като основен проблем в града лошото състояние на уличната мрежа.

Най – засегнати в населеното място са живущите на ул. „Обходна”, по която ежедневно преминават стотици товарни камиони. Вследствие на този интензивен трафик, всички къщи там са напукани, пътната настилка е компрометирана с големи трапове, които са предпоставка за пътно-транспортни произшествия. Постоянно се налагат ремонти на автомобилите, а алтернативен път за живеещите там няма.

15_10_2021_1 (1)Дворовете на къщите по улица „Обходна” са неизползваеми заради прахоляка, който се вдига, а голяма част от хората вече са и с респираторни проблеми. Собствениците на имоти тук от много години се надяват на ремонт и асфалтиране на улиците ”Шейново”, „Никола Вапцаров” и ”Атанас Манчев”. Живущите на ул. „Шейново” споделиха, че при всеки дъжд трябва да носят по два чифта ботуши – с едните да стигнат до спирката на автобуса, а с другите да се качват в превозното средство, за да не изкалят.

Заради неравната пътна настилка е невъзможно да се излезе с детска количка или да се кара велосипед. Живущи на ул. „Н. Вапцаров” допълниха, че освен липса на нормална пътна настилка и тротоари в началото на улицата, липсва и улично осветление.

За настоящата кампания, свързана с предстоящите на 14 ноември избори за народни представители, приоритет ще бъдат конкретните проблеми на населените места. Те ще намерят решение и с промените, които левицата предлага в здравеопазването, в социалната политика, както и в останалите сфери на икономическия и обществен живот.

Ще се търсят решения на въпроси като икономическото развитие на общините  и превръщането им в притегателен център за инвестиции.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *