4 press

ОПЕРАЦИЯ „ПЛЮШЕНО МЕЧЕ“СБЪДНА КОЛЕДНИТЕ МЕЧТИ НА ДЕЦА ОТ ОБЩИНА НЕСЕБЪР

 

 

И тази година Операция “ Плюшено мече“ сбъдна коледните мечти на деца е неравностойно положение.

За поредна година в Център за обществена подкрепа – Несебър се проведе Операция „Плюшено мече“. Раздадените за коледните и новогодишни празници подаръци и лакомства зарадваха деца в неравностойно положение и сбъднаха мечтите им. Благодарение на доброволците и дарителите,  включили се в инициативата, децата отново получиха мечтаните коледни подаръци.

Тази година в инициативата се включиха и ученици от IIIА клас на ОУ „Васил Априлов“ гр.Бургас, които направиха дарения от пълни несесери за училище, лакомства и тетрадки. Учениците изпратиха плакат с пожелания и изработени от тях картички с лично послание към техните връстници в неравностойно положение.

2 pressЕкипът на Центъра за обществена подкрепа изразява искрените си благодарности към учениците на ОУ „Васил Априлов“ за положеното старание и съпричастност, и към всички дарители, доброволци и организатори на инициативата „Операция плюшено мече“.

Гражданското общество отново доказа, че може и знае как да бъде съпричастно. И тази година, по време на най-светлия християнски празник, жителите на общината отвориха сърцата си, за да дарят вяра и надежда на нуждаещите се от подкрепа деца.

 

Сдружение “Операция Плюшено Мече” ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България. За 11 години, благодарение на повече от 20 000 дарители годишно и екип от 250 доброволци в цялата страна са раздадени 70 000 персонални нови подаръци, които отговарят на точните желания на деца и младежи, лишени от родителски грижи, от социално слаби семейства, с увреждания и в риск

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *