OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ОБНОВЯВА СЕ ОБЩИНА НЕСЕБЪР ПРЕДИ АКТИВНИЯ ЛЕТЕН СЕЗОН

 

Кметът на Несебър Никола Димитров  заедно с Динко Войнов, началник-отдел „Инвеститорски контрол“, инспектираха строително-ремонтните дейности, които се извършват в момента в град Свети Влас. Те направиха оглед на  подмяната на водопровод със съдействието на ВиК на ул. „Стара Планина“. Провериха и докъде е напреднала работата по подновяване на тротоарни настилки на ул. „Кирил и Методий“, както и рехабилитация на уличните платна в града. Кметът Николай Димитров не пропусна да обсъди с жителите на Свети Влас къде има необходимост от ремонти, които също трябва да се направят там.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Преди настъпването на активния туристически сезон се извършват дейности по обновяване визията на община Несебър – още от месец март започна подобряване на инфраструктурата, където е необходимо, освежаване на спортни площадки, поставяне на пейки в междублокови пространства, озеленяване и залесяване на определени места.

Продължава и изграждането на обществената сграда в Слънчев бряг, базата за контейнеровози и сметосъбиране, културния център в новата част на Несебър. Приключиха дейностите по изграждане на  комбинираната спортна площадка в старата част на града.

Напълно готовата е  и новата детска градина в Стария Несебър. Официалното й откриване все още предстои, но работните дейности вече приключиха, а резултатите са повече от задоволителни – съвременни и модерни условия за възпитание и обучение на най-малките жители на общината.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *