IMG_Zimno more

Нова песен на младата несебърска певица Божана Иванова – Jane

На 4 март тази година излезе третият самостоятелен проект /след “ Нямаме време за повече драма“ и „Boy“/ на младата несебърска певица Божана Иванова – Jane.

Песента е със заглавие „Зимно море“, а нейни автори са Иван Ненков /стихове/ и Елена Щербакова / музика/. Аранжиментът направи Мартин Стоянов – Мартист, а видеото – Павел Симеонов.

Песента е написана преди години, но явно времето за нейното реализиране е настъпило сега. Композиторката отдавна не е между живите, а текстът е на бащата на младата певица Иван Ненков  /автор на няколко поетични книги и на много популярни текстове на песни от репертоара на „Фамилия Тоника“, Тони Димитрова, „Фанданго“, „Щурците“, Веселин Маринов, Кичка Бодурова, НЛО…/

Видеото на новата песен на Божана е снимано на един от малкото останали девствени плажове край Несебър – любимо място за семейството на певицата.

„Зимно море“ разказва позната история за раздяла, но внушението за преходността на чувствата на фона на вечното и неподкупно море е предадено по неповторим и много красив начин.

Родена и израснала в известното  музикантско семейство в Несебър,завършила поп и джаз пеене в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ – София, чаровната Божана Иванова-Jane уверено следва нелекия път на израстване и доказване на талант и музикален вкус, участвайки единствено в проекти, които харесва и на които е инициатор и съавтор.

FB_IMG_1548181003046Попътен вятър на „Зимно море“ и на талантливата Божана!

Публикуваме  и линк към песента в YouTube:

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *