1-2 (19)

  Николай Димитров:На добър час през учебната 2023/2024 година!

  Скъпи ученици,

  Госпожи и господа,

   

  kmetДнес ние с радост и трепет откриваме първия учебен ден – ден, който без да е отбелязан в националния календар, неотклонно влиза във всеки български дом. Ден, в който всеки от нас си дава сметка, че никога не престава да се учи, независимо дали е в класната стая или в реалния живот.
  Уважаеми учители,

  Благодаря за Вашите усилия, професионализъм и търпение да обучавате и възпитавате подрастващите граждани на Община Несебър. От векове насам народът ни изразява своята признателност и преклонение към българския учител, тъй като образованието започва от ученическия чин, от класната стая. Пожелавам Ви ползотворна работа и успех в отговорната Ви мисия!
  Скъпи ученици,

  Вие сте тези, от които зависи бъдещото развитие на родината ни. А Вашият и нашият най-ценен капитал в живота е образованието. Пожелавам Ви да бъдете любознателни, упорити и последователни в усвояването на знания!
  Мили първокласници,

  Първият учебен ден е най-вълнуващ за вас, защото той показва колко сте пораснали. 15 септември е начало на едно вълнуващо и вълшебно пътешествие в света на книгите и познанието! Доверете се на своя учител, който ще Ви подкрепя, насърчава и насочва, така че да не се отклонявате от верния път.

  Първият учебен ден е един от онези моменти, в които си даваме сметка, че духовността е най-големият ресурс на нашето общество. Ние от Общинска администрация и Общински съвет – Несебър ще продължим да работим за усъвършенстване на образователната инфраструктура на общината, ще продължим да стимулираме усърдието и таланта на учениците и професионализма на учителите.

   

  Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и граждани на община Несебър!
  На добър час през учебната 2023/2024 година!

  НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
  КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *