IMG_20180505_x1024 copyОбщина Несебър за девети пореден път се присъединява към кампанията „Да изчистим България” на 14 септември 2019 г. и призовава гражданите и гостите да се включат в почистването на населените места на територията на общината по местоживеене – спортни площадки, стадиони, дворове на училища и детски градини, паркове и зелени площи.

Инициативата „Да изчистим България” 2019 г. ще стартира с отворени пунктове на 14 септември от 10.00 до 15.00 часа за осигуряване на чували и ръкавици за участниците:

  1.  гр. Несебър-офис на отдел „Екология”, жк„Младост”№62Г;
  2. кк „Слънчев бряг” – Автогара, офис ОП „БКСО”;
  3. Кметства по населени места.

Допълнителна информация може да получите на следните телефони: 0554 42532, 0554 22390 и имейл: ekomania@abv.bg.

Разчитаме на вашето активно участие на 14.09.2019 г., за да можем заедно да направим местата, където живеем по-приветливи и чисти,заявяват от община Несебър!

…………………………………………………………..

Da_Izchistim_BG_Together_2Заради последователната ни дейност,свързана с опазване на околната среда, сайтът „Несебър нюз” бе избран за официален медиен партньор на кампанията.

Наближава 14 септември,когато отново ще се чисти България .Екипът на сайта „Несебър нюз” се обръща с призив за участие към многобройните ни читатели и към всички ,които обичат чистотата и околната среда!

IMG_20125-1Пишете ни за това,какво според вас може да се направи за чистотата във вашето селище и община,какво вие лично ще направите на 14 септември,а и в други дни,какви са вашите препоръки към местната власт,към съседите,гостите и изобщо,за всичко,което би помогнало за по-често селище и природа.

Писмата си изпращайте на мейл-k_kosev@abv.bg

Писмата ви ще бъдат публикувани в сайта,а тези,които ни пишат ще получат и награди-за целта напишете адрес и телефон.

Нашият призив е :Да пазим чистотата и природата на България всеки ден!