IMG_1252 (1)

Несебърските зрелостници получиха дипломите си

 

Мара МОМЧИЛОВА

На стилна церемония, състояла се в училищния двор пред паметника на патрона на училището Любен Каравелов 48 зрелостници от Випуск 2020 с класни ръководители Ваня Митева и Божана Тошева получиха  дипломи за завършено средно образование. Събитието започна с ритуал по предаване и приемане на училищното знаме.

1 IMG_1235 (1)В своето обръщение към присъстващите директорът на училището Тодорка Станелова изрази задоволство от постиженията на випускниците, показали отлични резултати на зрелостните изпити, чиято подготовка премина в условията на дистанционно обучение. Пожела им на добър път и успешна реализация в живота.

С отличен успех  приключиха средното си образование  7 ученика, като най-високата диплома е на Георги Карагьозов – отличен 5.80.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ ”Любен Каравелов”. Той заяви, че с дипломата за зрелост нищо не свършва, а тепърва започва да се надгражда. Пожела на всички щастие и късмет, както и да отстояват мечтите си, за да се реализират като достойни граждани на Несебър и България.

2 IMG_1243 (1) (1)На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър предпочитат да продължат   образованието си в български висши учебни заведения.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *