SANYO DIGITAL CAMERA

26 юли- празник на курорта Равда,община Несебър

в.“Черноморски фар“

 

Весел детски празник дава началото на празничните дни в Равда в четвъртък. В него ще вземат участие  групите „Слънце“ и  „Пчелички“ към  ДГ „Мечо Пух“ – Равда, ДТС  към НЧ „Гоце Делчев- 1934“ – Равда, ТС  „Дъга“  при НЧ „Светлина“ – Ахелой, ТС „Звезди“, Вокална група „Звездички“ и  най-изявените солисти при ОДК-Несебър,  индивидуални изпълнители и вариететно шоу „Фламинго“ – Русе.

Детският парти център „Златното кюлче“-Бургас ще се погрижи  забавленията да не спират чак до края на вечерта. Предпразничната  нощ  ще продължи с концерт на  Павел и Венци-Венц от 21.30 часа.

Проявите в деня на Света Параскева – 26 юли,  ще започнат  още в ранната сутрин . От 8.00 часа  е божествената света литургия и молебена за здраве в храма “Св. Параскева“.   От 19.00 часа   всички гости  на празника ще могат да видят    фолклорна програма в изпълнение на Вариететно шоу „Фламинго“-  Русе.

home~AOme3t~o8nLin~oqHEmL_jПрограмата ще продължи с концерт на народния певец Костадин Михайлов от 20.00 часа. От 21.00 часа   гвоздеят на вечерта ще поставят  специалните гости на празника – Ансамбъл „Пирин“ – Благоевград. Тържествата ще приключат с пиротехнически спектакъл в 22.30 ч.

plaj

 

Print Friendly

Автор: Дона митева


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *