1

Може да изпращате сигнали до община Несебър

Можете да се свързвате директно с екип “Сигнали” при въпроси, нередности и нужда от съдействие от страна на община Несебър. За ваше улеснение и комфорт, вече не е необходимо да отнасяте казусите си към различните отдели, а ДИРЕКТНО към новосформирана аварийна структура, която ще преразпределя всеки сигнал към необходимото подзвено във възможно най-кратки срокове.

За какви случаи може да Ви съдейства екип “Сигнали”?

Екип “Сигнали” може да ви съдейства с казуси в областта на инфраструктура – пътища, улици, тротоари, осветление, както и озеленяване, чистота, събиране на битови отпадъци, екология, социални услуги.

Как да подадете сигнал?

Опишете своя случай подробно, като приложите снимков материал (ако има наличен такъв). Напишете точен адрес, оставете две имена и телефон за контакт. Изпратете писмото си на signali@nessebarinfo.com

Какво следва?

Представител на екип “Сигнали”, община Несебър – ще се свърже с Вас за потвърждение след получаване на мейла ви. В случай, че не получите телефонно позвъняване до 24 часа след изпращане на сигнала си, изпратете повторен мейл.

Мога ли да следя статуса на сигнала си в реално време?

При обаждането от екип “Сигнали” вие вече имате определен служител, чиято задача е да бъде лично ангажиран със случая. При всякакви въпроси можете да се обръщате към него за съдействие и информация относно движението по вашия случай. В задължителните ангажименти на отговорния служител по вашия сигнал е да ви помогне заедно да стигнете до решение, което да ви удовлетворява.

Сигнали относно компетенцията на други институции, като ВиК, EVN, кабелни оператори и други ще бъдат препредавани по съответния ред.

Какво е работното време на екип “Сигнали”?

Можете да изпращате мейлите си по всяко време на денонощието. Обаждания от отговорния за Вас служител ще получавате в работно време между 09:00 и 17:00 часа.

Моля, всички граждани на Община Несебър да подават сигналите си ДИРЕКТНО на е-mail адрес signali@nessebarinfo.com, за да се избегне рискът от неглижиране на проблемите и те да достигат до правилното място и хора, които са отговорни и могат да съдействат своевременно.

Моля, оценете съдействието от страна на екип “Сигнали”, като ни изпратите снимков материал с “Преди” и “След” на фейсбук страницата “Николай Димитров – кмет на Община Несебър”.

……………………………………………

Днес от редакцията на Несебър нюз подадохме СИГНАЛ до общината на посоченият мейл:

MVIMG_20210917_091026 (1)Здравейте,до провлака за Стария  Несебър общината е поставила автомат за храна за кучета.Според указанията,ако пуснеш празна бутилка в него,в паничка долу пада храна за кучета.Днес видях как жена пусна три бутилки,но храна не падна.Учудихме се защо е така и аз обещах да подам сигнал до общината.

На автомата има знака на общината,така пише и на него -получава се антиреклама.Възможно е храната да е свършила или да има някаква повреда.
Моля да извършите проверка и да ме информирате за нея.
Иначе идеята за СИГНАЛИ е много хубава,особено ако се реагира навреме на получените сигнали.
……………………………….
Ще информираме нашите читатели и за отговорът на общината -ето ги:
17.09.
Благодарим Ви за подадения сигнал! Ще го препратим по компетентност и ще Ви държим в течение!
…………………………………
17.09.
Уважаеми г-н Косев,
Сигнала ви е предаден на отговорните служители за проверка. Ще ви държим в течение с развитието му.
Поздрави!
…………………………………………….
19.09./почивен ден!/
Уважаеми г-н Косев,
машината е била подложена на вандалска проява и има дефект, който не може да бъде отстранен на място. Предстои демонтирането и и изпращане в сервиз.
Поздрави!
…………………………………………………………
Бел.ред.:Очевидно системата  СИГНАЛ на община Несебър работи.Остава да видим и резултатите.
Ние призоваваме гражданите да използват тази възможност да дават сигнали в името на гражданската активност,контролът към местната власт и отстраняване на текущи проблеми!
На 27 септември неработещият автомат е все още на мястото си,но бдителен гражданин е поставил надпис,че той не работи.
Най-добре е да се премахне за ремонт,защото сега няма никакъв смисъл да бъде паметник на безхаберието!
 
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *