1mart3

Един нестандартен и забавен час на ученици от СУ „Любен Каравелов“ – Несебър

 

Мара МОМЧИЛОВА                                                                                                                Часовете по изобразително изкуство по принцип са интересни и разтоварващи за децата.  Учениците от IV в  и  IV д  клас на СУ “Любен Каравелов“ – Несебър с класни ръководители П. Ганчева и В. Хараламбова  проведоха един нестандартен, забавен и интересен час извън класната стая в Артиум Център, спазвайки противоепидемичните мерки.

IMG-a1d7e9e22e38b33f19d7abde407e3a4c-V (1)Там те разгледаха с голямо внимание изложените пощенски картички в експозицията „Другите за нас“.

Малките ученици разбраха, че тя представлява колекция от изпратени до Германия картички с оригинални послания до немския граждани Георг Кайм.

Благодарение на  тази експозиция те можаха да се потопят във времето, когато техните родители са били деца и са се разхождали безгрижно из Несебър и Слънчев бряг.

Констатираха огромните промени, настъпили в градската среда, свързани с голямото застрояване и липсата на достатъчно зелени площи. Направиха си и снимки за спомен, които сигурно ще покажат след време на своите деца.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *