V матем.турнир(1)

Деца в предучилищна възраст ще премерят сили в V математически турнир в Бургас

 

V матем.турнир(1)На 23.04.2022 г. (неделя) за пета поредна година ще се проведе единственият по рода си за Бургас и региона математически турнир „Многознайко“ за деца от предучилищна възраст, организиран от Център за млади таланти, гр. Бургас и Фондация „Шанс за децата и природата на България“.

Председател на комисията на състезанието отново ще бъде Галя Милчева –  дългогодишен педагог и настоящ ръководител на проектите по състезателна математика към Центъра за млади таланти, в който ще се проведе събитието.

„Провеждаме математическия турнир за деца в предучилищна възраст за пети път, за да дадем поле за изява и на най-малките. Знаем, че децата обичат математиката и огромния интерес към турнира ни го доказва всяка изминала година.

Турнирът не само търси и открива най-добрите математици, но и провокира креативното мислене и стимулира децата и родителите им да се ориентират правилно и да направят по-точен избор за бъдещото развитие на талантите и уменията си.“, споделя Лилиана Славова, председател на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и основател на Център за млади таланти, гр.Бургас.

Заявките за участие се приемат до 18.04.2023 г. на имейл: info@forbgkids.org или на телефон: 0887 201033 от понеделник до петък от 09:00 ч. до 17:30 ч.

Резултатите от проведения турнир ще бъдат обявени на 10.05.2023 г. (сряда) на www.forbgkids.org  и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/talantbgkids/

Организаторите призовават всички деца, обичащи математиката, да се включат в надпреварата и им пожелават успех!

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *