R3Z_7304 (1)

  Гръцки изпълнители превръщат Слънчев бряг в Миконос

   

  Известни гръцки изпълнители избраха българското Черноморие пред родното Средиземноморие. Топ изпълнителите ще забавляват това лято туристите на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Дневните партита Greek Matinee ще се провеждат всеки четвъртък, а в тях ще участват съзвездие от популярни певци от Гърция.

   

  R3Z_7360(1)Гостите на хитовото плажно заведение Za Zú  на южната ивица в Слънчев бряг ще могат да се насладят на най-хитовите изпълнители. Там ще гостува плеада от известни имена от световен ранг като Романос Колитос, Андреас, Хриса Банделис, Янис Алексополос и други.

   

  Гръцките звезди ще излизат на сцената малко след 14:00 часа и ще пеят близо 2 часа без прекъсване. Изпълнителите обещават много танци, горещо настроение и незабравими летни емоции. А отговорът на въпроса защо са избрали да гостуват именно в Слънчев бряг пред средиземноморието, е очевиден.

   

  Освен дневните гръцки партита, заведенията на южния плаж в курорта са подготвили и още много други музикални изненади, с които обещават да очароват гостите. Сред емблематичните събития на Лято 2023 е концертът на саксофонист номер 1 в Европа – Санди Сакс. Той ще кацне в курорта след поредица участия на Френската Ривиера, за да се срещне отново с българската публика.

   

  Датата на неговия концерт е 28 юли. Заедно с него ще се изяви и един от най-скъпите френски диджеи– Никола Мониер. Той е резидент на клуб Matignon, който се намира в сърцето на Париж на булевард Шанз-Елизе.

   

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *