IMG_6744

В Свети Влас е най-модерното училище в община Несебър

 

 

Обласният управител на Бургас Вълчо Чолаков откри новата учебна 2019-2020 година в ОУ“Св.св.Кирил и Методий“- град Свети Влас. Училището посрещна своите възпитаници с разширена и модернизирана учебна среда. Първокласниците вече ще учат в отделно новопостроено крило с модерни класни стаи.

1-2Обновени са и коридорите на основната сграда и междуетажните пространства. От ръководството на училището са горди, че  ОУ“Св.св.Кирил и Методий“- град Свети Влас е не само иновативно училище, а и най-модерното в цялата община Несебър.

„Мечтата на нашите ученици да учат в най- модерното училище, вече е реалност. Истината е, че зад всички тези проекти стоят много хора. Те не са само моя заслуга. Без подкрепата, доверието и професионализмът на моя екип това щяха да са само добре похарчени пари. Автори на идейните проекти за модернизацията на училището са архитект Галина Милкова и дизайнера Недко Николов.

Безкрайно талантливи,  креативни и образовани млади иноватори с международни награди за архитектура“, заяви директора на учебното заведение Чубрина Стефанова.

Към момента в ОУ“Св.св.Кирил и Методий“- град Свети Влас ще учат 278 ученици, като техния брой се увеличава с всяка изминала година. Училището е привлекателно за деца и родители с прекрасната и модерна учебна среда, висококвалифицирани учители и иновативните методи на преподаване.

 

ЖАНИ ЛЮБОМИРОВА

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *