1 PRESS-1

В Несебър работят целенасочено

ГОДИШНО ЗАСЕДАНИЕ НА МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ В ОБЩИНА НЕСЕБЪР

 

В заседателната зала на Община Несебър бе проведено отчетно – изборно заседание на Местната Комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН).

В дневният ред на заседанието бе отчетена работата на Комисията през 2019г. и бе обсъдена програмата и мерките за превенция на неправомерни прояви при децата.

Специалисти в здравеопазването, социалните дейности, юристи, психолози и общественици дискутираха и набелязаха нови мерки за работа и предотвратяване на противообществените действия, извършени от непълнолетни и малолетни от рисковите групи.

Обърна се внимание на доброволчеството като обществена и образователна дейност, и важен фактор за  социалната свързаност, с роля за личностното и професионалното развитие на младите хора.

За изпълнение на задачите си МКБППМН, работи съвместно с инспектор Детска педагогическа стая – РУ ,,Полиция” –Несебър, Дирекция ,,Социално подпомагане”, Районна прокуратура и Районен съд – Несебър, както и с всички учебни заведения на територията на община Несебър.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *