ЧБМ-КОКИЧЕТА

Какво да очакваме до края на 2020 г.?

Какво да очакваме до края на 2020 г.?

GAB_50672020 година е изпълнена с изпитания и трудности за всеки един от нас. Няма човек, който да не беше докоснат от болезнената сила на съвпада Сатурн-Плутон. За нас астролозите тези планети са символи на определена енергии. Сатурн е символ на ограничение, контрол, трудност, структура, стабилност, а Плутон носи силата на трансформацията и кризата.

Сливайки се в едно двете енергии носят усещането за болка и откъсване на нещо старо, взрив и разрушение. Ние ще ги усетим в онази сфера от живота ни, през която транзитират (преминават) планетите в индивидуалния ни хороскоп. Ако е във втори дом – ще се сблъскаме със парични или здравословни изпитания, ако е през седми дом – време е да премислим партньорствата с, ако пък е в десети – добре е да сме фокусирани в кариерата си.

От 28.06.2020г. Марс, планетата, символизираща сила, действие, гняв и воля влезе в най-силният си знак – Овен. От края на юли се заформи тежък аспект на Марс със съединението Сатурн-Плутон, което е индикация за сериозни сблъсъци – в една или друга сфера на битието ни. В по-глобален план явни са и протестите, които се надигнаха в цял свят.

Едно обаче е още по-ясно – Марс в Овен не скланя лесно глава и старият ред и модел е на път да си отиде, защото търпимостта на хората си е отишла. От 09.09.2020г. до 14.11.2020г. Марс става ретрограден. Все едно гнойна рана започва да набира, става болезнена… Напрежението ще се засилва. Не е препоръчително в този период да се започват съдебни дела, да стартира нов бизнес, да се правят хирургични интервенции освен ако не са животоспасяващи.

Не е подходящо да започваме нова интимна връзка, защото може да е много страстна, но не и продължителна. Не е удачно да купуваме автомобили, машини, защото могат да дадат скрити дефекти. Изобщо втората половина на 2020г. е период, в който е добре да бъдем особено внимателни. Толкова тежки планетни конфигурации не са се сформирали скоро на звездния небосклон.

Марс ще е в Овен до 7.01.2021г. като се очаква с гръм и трясък да влезе в Телец. Телец е по-спокойно място за Марс, но все още не бива да очакваме спокойни месеци, защото е в напрегнати аспекти с конфигурацията Сатурн-Плутон. Спокойствието идва към края на февруари.

Не бива да забравяме и ретроградния Меркурий. До края на годината има само още една ретроградна фаза – от 13 октомври до 4 ноември в Скорпион и Везни. В периода на ретрограден Меркурий е нужно да бъдем по-предпазливи по време на пътуване, да не подписваме договори и да не започваме нови начинания. Или възможно е да имаме препятствия и забавяния в сферата на комуникациите и образованието, защото Меркурий отговаря за обмена на информация.

Отново акцентирам върху това, че във фазите на ретроградност на планетите е изключително ползотворно да се обърнем към себе си , да се опознаем по-добре и да се приемем такива, каквито сме – без маски и проекции. Защото можем да трансформираме нещо, което преди това вече сме познали и приели, че съществува.

Важно е да не забравяме, че посланията на звездите са категорични, но животът ни не зависи изцяло от позицията на планетите. Животът ни е съвкупност от нашето мислене, нашата воля, смелостта да действаме и способността да изчакаме по-благоприятни моменти. Моята задача като астролог е да посоча кога.

Астролог: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

                                                                                  Facebook: @astrologyconsulthoroskop

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *