655-402-agneta

“Аз съм!“ – това е мотото на Овена/21 март-19 април/

“Аз съм!“ – това е мотото на Овена. Каквото и да казва Овенът винаги поставя себе си на първо място. Дели светът на мой и не мой и често започва изречението си с личното местоимение: „АЗ“. Затова е важно да знаете, че на Овена му е много трудно да се постави на мястото на другия и винаги изхожда от личната си позиция.

Мъжът Овен е буен, огнен, благороден. Печели жените с красивата си външност, горещ темперамент и леко грубия, директен изказ. Труднодостъпен за много жени, той има високи изисквания за Своята жена. Трябва да е красива и умна, нежна и добра, отлична домакиня и перфектна любовница.С висок морал! Защото Овенът мрази изневерите и никога няма да прости предателство.

Колкото и да обича, той ще скъса отношения с  невярната партньорка незабавно и завинаги. Мъжете Овни могат да бъдат прекрасни съпрузи, ако партньорките им съответстват духовно и физически, ако те се съобразяват с техните желания и потребности и им помагат да реализират идеите си. Между другото мъжът Овен е прекрасен съпруг.

Но неговата любима и тялом, и духом трябва да се отдаде на него, да се съобразява на първо място с неговите желания и потребности, да му помага, да го подкрепя. Да е мила и гальовна, но в обществото достойно седи до него. А той ще я защитава, защото е Негова. Овенът дели светът на „мой“ и „не мой“.

Огненият Овен много обича спорта. Един истински Марсианец обожава спорта, състезанията, обича конкуренцията, бързите коли…Управител на Овен е Марс, който е извор на действие, активност, сила.

Жената Овен е самостоятелна, независима и пряма. Тя може да има всеки мъж, но не е хапка за всяка уста и не всеки мъж може да си я позволи. Тя е успешна, затова мъжът до нея трябва да е два пъти по-успешен; тя е силна – той трябва да е по-силен; тя е страстна – той трябва да е по-страстен. Всеки, който е до нея трябва да е на ясно, че е властна и трябва или доброволно да й се поддаде, или да се подготви за всекидневни изблици на гняв.

Жената Овен ще подчини само на мъж, който достойно я превъзхожда и ще направи това само по собствено желание. И ще бъде предана на онзи, който и позволява да бъде себе си и да не потиска кипящите й емоции и бурни страсти.

Жената Овен иска да води и да задава тон на ситуациите. Притежава дух на боец и не търпи загуби, което я прави отлична бизнесдама. Това са качества, които в днешни времена я изкачват скоростно по стълбата на успеха.

Проблемите в партньорството при тях се пораждат предимно от това, че не търпят чуждо мнение. В отношенията между двама е необходим диалог, а те са сколнни много често да водят монолог. И то по настойчив или агресивен начин. Затова, мили дами, бъдете по-меки!

Като майки Овните са жертвоготовни и всеотдайни, но повече от всичко желаят да направят от децата си самостоятелни и независими личности. Затова смело ще ги подкрепят в начинания, в които се изисква активност – ще ги запишат на спорт, компютри, чужди езици…с цел да могат да се реализират успешно в живота.

Но на техните деца често ще им липсва им мекотата на майчината прегръдка, нежната ласка и подкрепящата дума. Добре е да знаете, мили майки Овни, че не нужно да бъдеш винаги първи, за да бъдеш щастлив. Между впрочем тази фраза е доста добър съвет към всички Овни.

Астролог: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *