Николай Марков, депутат от „Величие“, прекратява участието си във всички срещи с обществеността, организирани от партията. Това той заяви на своята Фейсбук страница.

В публикацията си Марков критикува Ивелина Михайлов, смятан за идеолог на партията, като пише, че целите на „Величие“ не са партийни, нито идеални и че доказателствата предстоят.

Също така се посочва, че най-малката парламентарна група е „само и единствено“ Ивелин Михайлов и „неговата псевдо икономическа групировка“.

Припомняме, че вчера Ивелин Михайлов заяви в студиото на Нова телевизия, че Николай Марков го е заплашвал с „физическо унищожение“. Според него Марков и депутатката Виктория Василева заплашвали членовете на партията с унищожение, ако не подкрепят Марков за лидер.

По-късно през деня Михайлов даде и бригинг, в който каза, че товарният влак на ПП „Величие“ продължава „напред“, макар и да не е ясно много има ли машинист в локомотива, като подчерта и че в един влак едни се качват, а други слизат – явно намек към депутата Николай Марков, че се разделят.

Снимка 672777